Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, scandal la tribunal! Artista, dată afară din sala de judecată!

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au prezentat, joi, la tribunal, dar lucrurile au degenerat grav. Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, iar avocatele ei au fost amendate!

10 dec. 2020, 22:25
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, scandal la tribunal! Artista, dată afară din sala de judecată!

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău nu pot păsatra o relație civilizată, nici de dragul copiilor. Pentru că a intervenit în momentul în care martorul adus de Gabi Bădălău depunea jurământul, cântăreața a fost dată afară din sala de judecată, scrie Cancan.

Claudia Pătrăşcanu vs. Gabi Bădălău, scandal fără sfârşit

„Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună „Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a spus: „Așa să mă ierte Dumnezeu!”. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Gabi Bădălău o acuză pe artistă că nu-i permite să-i vadă pe micuți, iar acest lucru este departe de adevăr, spune Claudia Pătrăşcanu.

„Mâine este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine”, a spus Claudia Pătrăşcanu.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, întâlnire-şoc în sala de judecată. S-a lăsat cu ţipete şi voci ridicate VIDEO

La ieșirea din sala de judecată și Gabi Bădălău şi-a atacat fosta soţie: „Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat. Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească”.