Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu au fost împreună cu 25 de ani în urmă: „Este prima mea iubire”. Povestea s-a terminat când artista l-a înșelat

Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu au avut o relație, în urmă cu 25 de ani. Pe vremea aceea artista avea doar 19 ani și a fost prima ei dragoste.

14 mart. 2024, 18:09
Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu au fost împreună cu 25 de ani în urmă: „Este prima mea iubire”. Povestea s-a terminat când artista l-a înșelat

O țară întreagă îi cunoaște pe Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu, dar nu mulți știu că cei doi au fost împreună. Prezentatorul nu s-a ferit să mărturisească faptul că solista a fost prima lui iubire. La acea vreme, Claudia făcea parte din trupa Exotic, iar Liviu făcuse o pasiune nebună pentru ea.

Citește și De ce nu are Florin Busuioc rețele de socializare. Vedeta Pro TV a căzut victimă inteligenței artificiale: „Mă deranjează foarte tare, ar trebui găsită o lege”

„Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învăţat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult şi pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!”, a spus Liviu Vârciu la o emisiune TV în care au participat amândoi, în urmă cu mulți ani.

Claudia Pătrășcanu s-a emoționat și l-a întrebat pe Liviu Vârciu dacă își amintește cât de romantic era cu ea. „Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?”, a întrebat cântăreața. Fără să stea pe gânduri, el a răspuns: „Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai? (…) Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir… Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: «Şi acum cine strânge mizeria asta?» A stricat tot farmecul”.

Liviu Vârciu a spus că a fost prima femeie de care s-a îndrăgostit profund. Totul s-a terminat atunci când a aflat că Claudia l-ar fi înșelat.

„Eu am dezvirginat-o, iar ea m-a înșelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă… Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei”, a spus Vârciu pentru o emisiune de la PRO TV, în urmă cu câțiva ani.

Claudia Pătrășcanu are o altă variantă. Ea spune că Liviu e cel care a făcut-o să sufere. „Și-așa mama e supărată pe tine. I-am povestit că m-ai făcut să sufăr. Aveam 19 ani”, a spus Claudia Pătrășcanu în emisiunea respectivă.

Citește și Iulia Vântur, scoasă din sărite de Teo Trandafir. Cele două au izbucnit: „Nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”