De ce nu are Florin Busuioc rețele de socializare. Vedeta Pro TV a căzut victimă inteligenței artificiale: „Mă deranjează foarte tare, ar trebui găsită o lege”

Florin Busuioc își ducea viața ca um om normal, ocupându-se de pasiunea lui pentru televiziune și teatru. Deși este celebru de decenii, nu consideră necesar să aibă rețele de socializare. Ce îl deranjează, totuși, la această tehnologizare?

14 mart. 2024, 17:39
De ce nu are Florin Busuioc rețele de socializare. Vedeta Pro TV a căzut victimă inteligenței artificiale: „Mă deranjează foarte tare, ar trebui găsită o lege”
De ce nu are Florin Busuioc rețele de socializare. Vedeta Pro TV a căzut victimă inteligenței artificiale: „Mă deranjează foarte tare, ar trebui găsită o lege”

Florin Busuioc se meține într-o formă de zile mari, la 61 de ani. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV și actori din România, dar și un mare actor, însă nu are rețele sociale. Iată de ce!

Citește și: Cum arată dieta lui Florin Busuioc după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Actorul a slăbit aproape 25 kg: „La ora 17.00 este ultima masă. Nu am cheat-day”

De ce nu are Florin Busuioc rețele de socializare

Celebrul prezentator de la Pro TV a dezvăluit că el nu are rețele de socializare și nici nu își dorește acest lucru pentru că nu are timp să își dedice paginilor personale.

„Pe mine nu mă interesează lucrurile care nu sunt adevărate, cumva. Nu prea am timp și dispoziție să stau să postez, așa că am zis să-i las pe alții mai tineri și mai hotărâți să facă treaba asta, iar eu să-mi văd de ale mele. De asta nu cred că mi-am dorit foarte tare să ajung în mediul online”, a declarat Florin Busuioc pentru viva.ro.

În ceea ce privește inteligența artificială, actorul spune că îl deranjează acest lucru, mai ales că și el a căzut victimă acesteia. Ba mai mult, și-ar dori să existe o lege care să sancționeze folosirea nepotrivită a AI.

„Eu personal nu mă văd înlocuit… Până la urmă, cine ar face un avatar cu mine?! Sigur că mă deranjează foarte tare povestea astea cu tot felul de prostii spuse „cu vocea mea” – asta ar trebui reglementată cumva și găsită o lege care să ne protejeze de povestea asta, pentru că nu e în regulă. Sper să nu fim înlocuiți de AI”, a mai spus vedeta de televiziune.

Întrebat unde ar vrea să călătorească, Florin Busuioc a mărturisit că Japonia i-a captivat curiozitatea și că are o dorință foarte mare să viziteze Țara Soarelui Răsare.

„Vreau să merg în Japonia, pentru că am tot auzit, citit, văzut lucruri senzaționale despre Japonia. Întâmplări memorabile… una dintre ele este legată de un loc fascinant din România, unde am ajuns din întâmplare cu Radu Anton Roman, un loc care era la capătul unui drum forestier. După ce am mers vreo trei ore jumate, am ajuns în Împărăția lui Zamolxe – așa se numește locul. E undeva prin Apuseni, prin zona Muntelui Dobrin. Acolo erau doi ciobani care stăteau în bâtă, niște case așezate pe lespezi de piatră pentru a respecta relieful locului. Erau câțiva câini, măgari și păsări. La un moment dat, pe lângă bărbații respectivi a trecut o femeie care ținea un fund de lemn pe care era o pâine și a intrat sub pământ, iar noi ne-am mirat: „Unde se duce femeia aia?!. Când ne-am apropiat, am văzut că sub pământ era cuptorul, săpat în pământ. Am întrebat: „Ce faceți aici?! și ne-au spus că ei numai vara stau acolo, erau cu oile. Este un loc în care te simți exact ca în Împărăția lui Zamolxe, așa cred că arăta pe vremea dacilor”, a mai declarat Busu.

Citește și: De ce şi-a părăsit Florin Busuioc familia, spovedanie în direct: „Nu regret nimic!”