Claudia Pavel, acuzată de răpire. Familia fostului iubit face acuzaţii grave la adresa cântăreţei

Cântăreaţa Claudia Pavel este acuzată de răpire de către familia fostului iubit din America. În urmă cu un an şi jumătate bruneta s-a despărţit de cel cu care are un băieţel şi revenit în România. Rudele americanului spun că nu mai ştiu nimic de nepoţelul lor de când Claudia Pavel a ales să îşi părăsească iubitul.

23 oct. 2015, 13:52
Claudia Pavel, acuzată de răpire. Familia fostului iubit face acuzaţii grave la adresa cântăreţei

Claudia Pavel şi Jeremy Lewis au împreună un băieţel de 3 ani. Din cauza neînţelegerile cu fostul iubit, cântăreaţa a decis să îşi ia copilul şi să se mute în România, unde a deschis deja un proces pentru obţinerea custodiei. Rudele din America o acuză însă pe româncă de răpire. Sora fostului ei iubit a postat un mesaj emoţionant în care se plânge că nu şi-a văzut nepotul de aproape doi ani.

„Acesta este nepotul meu, Noah. Claudia Pavel l-a răpit şi a trecut mai bine de un an şi jumătate de când l-am văzut sau auzit. L-a luat pe Noah sub pretextul că merge în România pentru a-şi reînnoi viza şi pentru a-şi vizita familia şi nu s-a mai întors. Fratele meu, Jeremy, tatăl lui Noah, este devastat”, a scris sora americanului, potrivit click.ro.

Claudia Pavel a declarat că a încercat să rezolve problema custodiei copilului cu fostul iubit, dar nu a găsit înţelegere.

„Am încercat o soluţionare amiabilă a situaţiei neplăcute în care eu şi copilul nostru suntem, însă acest lucru nu a fost posibil, motiv pentru care există un proces pe rolul instanţelor din România. (…) Aceste lucruri sunt dureroase atât pentru mine, cât şi pentru copilul meu, al cărui interes încerc să-l protejez”, a replicat cântăreaţa.

Primul termen în procesul pentru custodia copilului va începe pe 16 decembrie. Fostul iubit al Claudiei Pavel va lupta pentru custodie comună.