Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț. Nimeni nu s-a așteptat să scrie asta: „Nu ne-am dat seama”

Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț. Este sărbătoare în familia artistei, ea și soțul ei împlinesc opt ani de când s-au căsătorit civil, iar cei doi au marcat această aniversare printr-o vacanță în străinătate.

05 mart. 2024, 16:38
Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț. Nimeni nu s-a așteptat să scrie asta: „Nu ne-am dat seama”
Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț

Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț. Cea din urmă a făcut o postare extrem de emoționantă pe rețelele sociale, amintindu-și de momentul când a devenit soție, iar fanii i-au felicitat pentru această aniversare.

Citește și: Claudia Puican, adevărul despre relaţie: „Armin cocheta şi cu alte femei”/ Armin Nicoară: „Ne mai dorim, ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”

Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț

Am sărbătorit azi, 8 ani de la cununia noastră civilă, de când suntem oficial soț și soție.🤍💍Au trecut atât de repede și parcă nu-mi vine să cred… Suntem fericiți și bucuroși pentru ce trăim și pentru tot ce avem. Îi mulțumim Bunului Dumnezeu și ne rugăm în continuare să aibă grijă de noi și să ne țină sănătoși ca să ne putem bucura unii de alții.

Sărbătorim asta printr-o mini vacanță, dar nu ne-am dat seama când am programat-o că se va nimeri așa… toate lucrurile sunt frumoase atunci când vin de la sine, de cele mai multe ori.🤍

În poza a doua ne vedeți pe noi acum 8 ani…mai tineri, dar cu aceeași nebunie și același entuziasm de a face ceva cu viața noastră. Am reușit și continuăm pentru că mereu e bine să ai vise…”, a scris Georgiana Lobonț, pe pagina personală de Instagram.

Printre cei ce au reacționat la postarea artistei s-a numărat și fina acesteia, Claudia Puican. Fanii au fost surprinși, având în vedere conflictul între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară.  „La mulți ani!!”, a scris blondina.