Claudia Puican s-a despărţit đe Armin Nicoară! Saxofonistul a părăsit-o în vacanţă

Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, a surprins pe toată lumea, pe Instagram, când a scris că este singură în vacanță și îi e foarte bine. Fanii cuplului au început să își pună întrebări legate de stabilitatea căsătoriei celor doi, mai ales că, de obicei, în călătorii au fost mai mereu împreună.

01 feb. 2024, 09:28

Claudia Puican s-a separat în vacanţă đe Armin Nicoară. Cântăreața n-a mers chiar singură la munte, în Italia, ci alături de prietenii și familie. Într-adevăr, în această vacanță trebuia să fie prezent și saxofonistul, doar că a fost nevoit să absenteze.

Șederea de cinci zile la cabană a fost plătită deja, așa că nici Claudia Puican și nici familia lui Armin Nicoară nu au vrut s-o piardă. „Armin are niște treabă de rezolvat acasă și, ca să nu pierdem vacanța, am plecat singură, cu restul grupului. Sunt cu familia lui. Stăm cinci zile la munte”, a lămurit Claudia Puican situația din căsnicia ei, pentru FANATIK.

Excursia a fost din timp planificată. „Trebuia să plec la schi, dar am anulat. Nu am mai fost într-o stare bună. A plecat doar fratele meu și vom pleca și noi. Dar de prin 28 ianuarie când va fi și ziua fratelui meu. Mergem în Italia la un resort, să ne putem relaxa și la un spa și să fie puțină mișcare la schi. Trebuia să plecăm la început de februarie și în Punta Cana. S-a anulat, colega noastră, Stana Stepanescu este gravidă și nu mai poate zbura și am anulat plecarea”, povestea saxofonistul pe 11 ianuarie, pentru FANATIK.

De altfel, relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican nu a fost mereu roz. Blondina a recunoscut că a fost destul de supărată din cauza scandalului pe care bărbatul ei l-a avut cu Georgiana Lobonț. În urma unei apariții în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV, Georgiana Lobonț a luat foc și l-a pus la colț pe finul ei, într-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Armin mărturisise că Georgiana i-ar fi datorat niște bani, însă cântăreața a negat acest lucru și l-a făcut terci pe cel care până mai ieri îi era prieten de familie. Situația a deranjat-o foarte tare și pe Claudia Puican, care ne-a spus că i-a zis lui Armin să se oprească, lucru pe care soțul ei l-a și făcut, în cele din urmă.

„Asta e viața, nu am ce să fac. Nu pot cu oamenii ăștia și n-am să ajung la comun acord. Nu mai dau nicio declarație nici de bine, nici de rău, nici de nimeni! Doar să mă lase în pace. Nu pot să nu mă mai supăr. Ce să zic? Clar mă doare! Mă doare că un cuvânt nu mai e cuvânt. Adică, se zice, `Vino aici la mine, uite, să fac asta! Și după aia du-te încolo`, pe ideea asta. (se referă la faptul că Georgiana Lobonț ar fi profitat de el, n. red.).

Bă, facem așa, împărțim totul bine, frumos, acolo. Totul era frumos ca, după aceea, când vezi ce s-a întâmplat… Greu… Să mai faci împărțelile! Am zis asta e viața. Nu mai îmi pare rău, chiar nu mai vreau să spun nimic”, ne mai povestise Armin Nicoară de curând.

Evenimentul care ar putea aduce mare împăcare cu Georgiana Lobonţ! Armin Nicoară şi Claudia Puican se pregătesc să devină părinţi: „Pregătim camera copilului în casa nouă”

Claudia Puican și Armin Nicoară, nerăbdători să se apuce de camera copilului: „Așteptăm să o facem special”. Cei doi artiști sunt la doar un pas de a-și îndeplini cea mai mare dorință, aceea de a  deveni părinţi.

Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Ce ultimatum i-a dat soţului ei

Claudia Puican și Armin Nicoară așteaptă cu sufletul la gură momentul în care vor deveni părinți și, deja, poartă discuții despre camera copilului. Cei doi au ales numele și tot ce așteaptă este ca bebelușul să își facă apariția în viețile lor.

Claudia Puican și Armin Nicoară vor începe camera copilului

La finalul anului, Claudia Puican și Armin Nicoară s-au mutat în casă nouă, iar satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât au muncit foarte mult pentru ea. Artistul a mărturisit că există o cameră neamenajată, pe care vor foarte mult să o transforme în camera copilului.

„În casa nouă, noi avem o cameră în care, tot timpul, când intrăm, spunem că o să fie camera copilului și așteptăm să o renovăm, să o facem special pentru copil”, a povestit Armin Nicoară, potrivit Ciao.

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc pentru fertilizarea in vitro

Chiar dacă au încercat să aibă un copil, dar fără rezultat, Claudia Puican și Armin Nicoară nu se descurajează și încearcă o nouă propunere venită din partea medicului.

Artistul a declarat că ceea ce nu le permite să aibă copii pe cale naturală este diabetul de care suferă de peste zece ani și care îi afectează viața din mai multe puncte de vedere.

Armin Nicoară și Claudiu Puican, veste șocantă din partea medicilor. Ce diagnostic a primit artistul. „Îmi tresare inima de fiecare dată când sună telefonul”
„Doctorul ne-a spus să nu ne facem griji, că nu este nimic de speriat, doar că trebuie să mergem la clinică și să facem totul acolo așa cum ne-a spus. Nu cred că este o rușine, asta este viața. Multe cupluri au ales și această cale”¸a mai declarat artistul.

„Cum o să vrea Dumnezeu, toate la rândul lor. Noi ne dorim din tot sufletul, acum toată lumea știe că noi ne dorim să mergem la Paris, să finalizăm ultimele detalii pentru că noi am ales să facem fertilizare în vitro pentru că diabetul  m-a încurcat cumva(…)

Aș vrea să fie totul așa cum trebuie pentru că, din câte am înțeles, rezultatele pe care le va lua de la mine vor fi îmbunătățite astfel încât Claudia să aibă o sarcină ușoară, să nu fie complicată, să nu fie probleme și de aceea am ales să mergem pe această cale.

Dacă până în momentul în care mergem la Paris, pentru că trebuia să ne programeze în următoarele săptămâni, se nimerește printr-o minune să rămână Claudia însărcinată pe cale naturală, dacă așa o să vrea Dumnezeu și poate așa e să fie… Sperăm să fie totul bine așa cum va fi!”, a mărturisit Armin Nicoară.

Claudia și Armin sunt încrezători, deoarece a fost asigurat că rezultatele obținute de la el vor fi îmbunătățite, în așa fel încât Claudia să nu aibă o sarcină grea. Mai mult decât atât, speră ca soția lui să rămână însărcinată pe cale naturală și să își întemeieze, în cele din urmă, o familie.

Citeşte şi

Scandalul ia amploare. Georgiana Lobonţ mătură reţelele cu Armin Nicoară: „Este josnic și penibil”