Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Ce ultimatum i-a dat soţului ei

Claudia Puican este afectată de scandalul izbucnit între soţul ei, Armin Nicoară, şi naţa lor de cununie, Georgiana Lobonţ. Aceasta a declarat că doreţte ca lucrurile să revină cât mai repede la normal.

10 ian. 2024, 12:18
Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Ce ultimatum i-a dat soţului ei
Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Ce ultimatum i-a dat soţului ei

Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Tinerei nu îi convine situația creată și a mărturisit că i-a ransmis soţului ei să pună capăt acestui conflict. „Îmi pare foarte rău! Mă doare capul și chiar nu vreau să mai aud de subiectul ăsta. Mă necăjește foarte tare! I-am spus și lui Armin că nu sunt de acord cu ce a făcut. Vreau doar să treacă timpul să se rezolve toate problemele dintre ei”, a declarat Claudia Puican pentru Fanatik.

Citeşte şi: Scandalul ia amploare. Georgiana Lobonţ mătură reţelele cu Armin Nicoară: „Este josnic și penibil”

Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ au ajuns la cuțite în urma apariției saxofonistului  la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a spus câteva lucruri care i-au șifonat imaginea nașei sale. „Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva”, a spus Armin Nicoară.

Citeşte şi: Georgiana Lobonț îl ia la mișto pe Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că ”i-a dat țeapă”. ”Deci mă iubești sau nu? Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce îți mai trebuie, mă?”

„Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Eu n-am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Una face mai bine ca cealaltă pentru că ăsta e firescul. La el nu e problema de bani, dar tot de bani vorbește. I-am zis aseară când m-a sunat să își ceară scuze să îmi zică suma și să-mi trimită contul că îi trimit banii pe care îi consideră, dar eu nu sunt datoare nimănui”, a replicat Georgiana Lobonț pe InstaStory.