Claudia Radu a slăbit 60 de kilograme. Cum arată acum fosta concurentă de la Chefi la cuțite și ce dietă a urmat

Claudia Radu a slăbit 60 de kilograme. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite și-a schimbat radical stilul de viață, transformare care se poate observa în imaginile publicate pe rețelele sociale. Totodată, a urmat un curs de nutriție și a pus în practică noțiunile învățate acolo, dorindu-și să vină în ajutorul altor persoane care se luptă cu kilogramele în plus.

08 iun. 2023, 09:07

Claudia Radu a slăbit 60 de kilograme. Pe vremea când era concurentă la „Chefi la cuțite’, tânăra cântărea 153 de kilograme. Mai întâi, a dat jos 43 de kilograme, însă nu s-a oprit aici și a continuat să aibă un regim alimentar echilibrat, corelat cu antrenamentele din sala de fitness.

Din vară și până acum, Claudia Radu a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme și recunoaște că se simte excelent în pielea ei și că rezultatele obținute au făcut-o să-și recape încrederea în ea.

Citește și: Dieta banală cu care Daniel Buzdugan a slăbit rapid. „Nu am ținut un regim strict”

Claudia Radu a slăbit 60 de kilograme

După ce a slăbit spectaculos, Claudia Radu s-a înscris la un curs de nutriție, motivându-și decizia prin faptul că vrea să-i ajute pe cei care se luptă cu kilogramele în plus. „Am hotărât să slăbesc, pentru că în perioada în care eram la Chefi îmi scriau foarte mulți copii ești idolul meu, eu vreau să fiu ca tine și am zis că trebuie să fiu un exemplu și în ceea ce privește imaginea mea, pentru că nu sunt un exemplu corect arătând cum arătam înainte. (…) Nu pot să zic că am renunțat la anumite alimente dintr-odată. De exemplu, acum am renunțat la carbohidrați. Neavând carbohidrați, corpul este obligat să își mănânce grăsime pe post de energie. (…)

Fac și sală. Începutul e foarte greu, e vorba de mindset. În momentul în care tu îți pui în cap eu trebuie să slăbesc nu te mai oprește nimic. Eu am intrat într-o echipă de nutriționiști, în momentul de față mă specializez în nutriție, pentru că vreau să ajut cât mai mulți oameni și am avut parte de foarte mult suport. În momentul de față nu am voie lactate. Lactoza se transformă în zahăr în sânge și nu te ajută cel mai mult‘, a mărturisit Claudia Radu la Antena Stars.

Ce dietă a urmat Claudia Radu

Ca să slăbești trebuie sa mănânci puțin sau sa te infometezi. De câte ori ati auzit fraza asta? Eu de foarte multe ori. Nimic mai greșit! Înfometarea nu va fi niciodată o soluție, prin infometare pierdeți doar apă și masă musculară, iar corpul va fi intr-o continuă suferință și va avea carențe.

Trebuie să mâncați fix cât are nevoie corpul vostru și, mai ales, ce are el nevoie. Proteine, carbohidrați, grăsimi -> Sfânta Treime în materie de nutrienți. Calitatea va face întotdeauna diferența. Contează și cât puneți în farfurie, dar mult mai mult contează ce puneți în farfurie!”, a scris ea pe Instagram.

Omletă din 250 g albuș de ou + 1 ou întreg + condimente după gust (sare, piper, fulgi de drojdie inactivă), plus un strop de ulei de măsline pentru gătit; Ardei gras „uns’ cu hummus cu puține grăsimi; O mână de salată; O linguriță de unt de caju pentru porția de grăsime sănătoasă”, este dieta pe care a ținut-o Claudia.