Dieta banală cu care Daniel Buzdugan a slăbit rapid. „Nu am ținut un regim strict”

Daniel Buzdugan a slăbit 5 kilograme, iar acum a dezvăluit cum s-a întâmplat asta. Realizatorul radio a încercat mai multe diete, dar şi anumite alimente speciale.

26 iul. 2022, 13:22
Dieta banală cu care Daniel Buzdugan a slăbit rapid. „Nu am ținut un regim strict”
Dieta banală cu care Daniel Buzdugan a slăbit rapid

Dieta banală cu care Daniel Buzdugan a slăbit rapid. Vedeta radio a făcut dezvăluiri și despre dieta pe care a ținut-o în ultima vreme şi care l-a ajutat să scape de 5 kilograme. „E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte. Am mai avut perioade în care am mâncat foarte puțin. Adică, am avut perioade în care am ținut un post negru, de vreo trei zile, care m-a ajutat foarte mult. O altă metodă prin care am mai reușit să slăbesc a fost să nu mai mănânc dimineața. De obicei, se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Da, dar nu e obligatoriu. Adică, dacă ți-e foame, dimineața, și n-ai energie e ok. Am observat că, de cele mai multe ori, dimineața, când mănânci, nu mai ai energia potrivită, pentru că se duce către digestie. Tot ce ai strâns și ai acumulat noaptea prin somn ți-ai încărcat organismul și în loc să folosești energia aia la ce ai de făcut în prima parte a zilei, ți-o irosești pe micul dejun”, a spus Daniel Buzdugan pentru Click!.

Corina Caragea nu ţine nicio dietă. Secretul prin care reuşeşte să se menţină în formă. „Recunosc că îmi plac dulciurile”

Omul de radio a vorbit şi despre alimentele speciale care l-au ajutat să slăbească. „Am descoperit, prin niște doctori, niște shake-uri. Eu eram împotriva acestor shake-uri. Toată lumea făcea reclamă la câte ceva, la slăbit, la un ceiuț, la un prăfuleț, la o treabă dintr-asta, și nu îmi inspira încredere. Așa că, după ce am văzut că oamenii ăștia, care au studii – nu sunt influenceri făcuți pe genunchi, în domeniul ăsta al nutriției -, am încercat și m-au ajutat aceste produse. Mi-a dat încredere că le-am văzut la aceste doamne. Am văzut și un podcast cu ele. Am prins încredere și, într-adevăr, am dat jos câteva kg, în condițiile în care eu nu am ținut un regim strict”, a mai spus Daniel Buzdugan.

Luana Ibaka are „reţeta pentru topit burta”. Ce dietă minune ţine la 55 de ani

„Nu e foarte grea dieta asta, dar, oricum, trebuie să ai o disciplină. Eu am mai sărit și peste câteva mese. Important e să te întorci. Bun, am greșit, astăzi am mâncat peste măsură, n-am ținut cum trebuie, dar apoi revin. Eu pur și simplu, când am avut chef, am mâncat, când am avut putere să mănânc supele alea. Sunt sățioase, nu faci foamea cu ele. Și, dau rezultate. Chiar am avut nevoie, că am fost naș, în vara asta, la Cluj, la niște prieteni. Na, trebuie să intre și cămașa, chiar te ajută. Soluția cea mai bună e să fim echilibrați. Să mâncam echilibrat și să facem, cât de cât, mișcare”, a încheiat Daniel Buzdugan.