Claudiu Bleonţ, mărturii despre perioada pandemiei COVID: În domeniul ăstă se pierd 100 de milioane de euro şi asta lunar. M-am spart în multe cioburi!

Claudiu Bleonţ a făcut mărturii incredibile cu privire la modul în care a reuşit să gestioneze modul de a trăi pe timpul pandemiei de coronavirus.

08 ian. 2021, 20:52
Claudiu Bleonţ, mărturii despre perioada pandemiei COVID: În domeniul ăstă se pierd 100 de milioane de euro şi asta lunar. M-am spart în multe cioburi!

Claudiu Bleonţ, mărturii despre perioada pandemiei COVID. Actorul spune cum a făcut faţă provocării de a sta închis în casă, despre cum a trăit în această perioadă şi modul prin care a reuşit să treacă peste daunele din lumea teatrului cauzate de măsurile restrictive.

Claudiu Bleonţ, mărturii despre perioada pandemiei COVID. Anunţul surprinzător făcut de actor

„Există un început într-un sfârşt. Am găsit mult confort de sărbători. Am fost puţini şi am făcut Secret Santa. Eu mi-am dorit ultima carte a lui Andrei Pleşu despre Destin şi am găsit mult confort şi mângâiere în această parte. Eram la Craiova şi repetam la o piesă şi eram în focurile creaţiei, a venit pandemia, a urmat o perioadă de frămîntpri lăuntrice.

Se pierd o 100 de milioane de euro şi asta lunar. M-am spart în multe cioburi, m-am readunat. M-am înscris în PNL, am candidat la primăria din Dej. Eram nou pe scena politică, era o firească continuitate şi am ajuns consilier local în acea comună din Apuseni pe care v-o recomand.

Trebuie să spun că rolul de tătic e cel mai frumos rol care se putea întâmplat în viaţă. M-am hrănit din atitudinea Evei mele. M-am bucurat de câtă zăpadă, m-am dat cu ea cu sania. Am ajutat-o şi la matematică şi m-am bucurat de starea de spirit.

Mă bucur că sunt alături de ea şi sunt prezent. Dragilor, există multă frustrare psihologică în breasla noastră. Ştiu frustarea pe care au avut-o sportivii. Prieteni aveau olimpiade, campionat mondial, au avut nevoie şi de psihologi. Ei aveau câte trei antrenamente pe zi şi a lovit pandemia, i-a arestat în casă. Creşte frustrarea şi angoasa. Eu am vrut să văd cum mă pot destinde şi cum pot face faţă aceastei provocări.”, a declarat Claudiu Bleonţ, la Antena Stars.

Citeşte şi: Actorul Claudiu Bleonţ candidează la primăria Beliş din partea PNL. Anunţul făcut pe reţelele de socializare: „Mi-am asumat”