Actorul Claudiu Bleonţ candidează la primăria Beliş din partea PNL. Anunţul făcut pe reţelele de socializare: "Mi-am asumat"

Publicat: Sâmbătă, 27 Iunie 2020 11:43 // Actualizat: Sâmbătă, 27 Iunie 2020 11:46 // Sursa: romaniatv.net

Actorul Claudiu Bleonț a anunțat pe pagina sa de Facebook că va candida la Primăria Beliș, o comună din județul Cluj, din partea Partidului Național Liberal.

"Poziția pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliș, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în fața oamenilor, am intrat în curțile lor, i-am privit în ochi și le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva... Așa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonț, am luat la rând ministerele, am deschis uși, am pus întrebări și am căutat soluții.

Citeşte şi Nadine acuză un mare actor de hărţuire sexuală: "Urla la mine la uşă că vrea să mă..."

Pentru că pentru moți cuvântul dat și mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie și au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Așa că nu am cum să nu mulțumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluții și suport real.

Fără a imi cere nimic în schimb, fără a mă condiționa sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur și simplu pentru că am întâlnit niște oameni extraordinari, care pot și vor să facă România mai bună pentru noi toți și care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonț, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susținut de oameni și pentru oameni. Cu adevărat “prin noi înșine”, a scris Bleonț, pe Facebook.

Când, de pe poziția de simplu cetățean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei...

Publicată de Claudiu Bleont pe Sâmbătă, 27 iunie 2020
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
candidat primarie Claudiu Bleonţ claudiu bleont primar PNL
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H