Claudiu Keşeru, prima impresie la contactul cu Steaua: Mă simţeam de parcă aveam 45 de ani

Claudiu Keşeru a vorbit, într-un interviu acordat ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor, despre integrarea sa la Steaua, unde s-a transferat la începutul lui 2014, dar şi despre cum a început fotbalul în Franţa şi despre cariera de antrenor pe care şi-ar dori-o după ce va renunţa să mai joace.

29 dec. 2014, 12:27
Claudiu Keşeru, prima impresie la contactul cu Steaua: Mă simţeam de parcă aveam 45 de ani

Claudiu Keşeru s-a transferat în ianuarie 2013 la Steaua, iar în interviul acordat Gazetei Sporturilor a dezvăluit ce alte echipe din România l-au dorit, dar şi motivul pentru care a refuzat să revină în primul eşalon. „Dinamo şi CFR Cluj m-au mai vrut. Prima dată m-a vrut Dinamo, în 2007, apoi CFR în 2009. Dar nu mă simţeam pregătit să revin în România, nu mă vedeam în stare să fac pasul înapoi„, a spus atacantul.

Keşeru a spus şi cum a decurs adaptarea la Steaua. „Am venit pe 3 ianuarie şi am dat primul gol pe 1 martie, a durat ceva, mai ales dacă luăm în calcul şi meciurile amicale, dar la alea nici nu vreau să mă gândesc. Mă simţeam de parcă aş fi avut 45 de ani, de oboseală, nu mai puteam să stau nici în picioare, mi-era foarte greu. În Ligue 1 nu se aleargă atât de mult, pare o competiţie foarte fizică datorită calităţilor jucătorilor„, a mai spus Keşeru.

Citeşte şi Ofertă de 3 MILIOANE pentru CLAUDIU KESERU

Totodată, el a vorbit şi despre traiul în Bucureşti: „Îmi place foarte mult viaţa în România. E un ritm mai alert decît cel cu care mă obişnuisem în Franţa. Bucureştiul este un oraş frumos, cu unele zone foarte tari, de atracţie, nu mă plictisesc absolut deloc„.

Claudiu Keşeru a spus şi ce ar vrea să facă după ce va trebui să renunţe la cariera de fotbalist: „Mă gândesc că aş putea deveni antrenor. Încep deja să integrez anumite noţiuni, mă imaginez în pielea antrenorului în momentul în care acesta ia o decizie, mă întreb cum aş proceda eu„.