Claudiu Manda: Florian Coldea a confirmat că el şi George Maior au fost ascultaţi în baza unui mandat de siguranţă naţională

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI, a declarat joi că Florian Coldea a confirmat afirmaţiile lui Daniel Dragomir potrivit cărora el şi George Maior erau interceptaţi de SRI în baza unui mandat de siguranţă naţională, în perioada în care erau la conducerea Serviciului. De asemenea, spune Manda, în timpul audierilor, Coldea a confirmat că Victor Ponta a spus că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, îl va schimba din funcţie.

RomaniaTV.net
05 apr. 2018, 17:55
Claudiu Manda: Florian Coldea a confirmat că el şi George Maior au fost ascultaţi în baza unui mandat de siguranţă naţională

Claudiu Manda a spus că Florian Coldea a confirmat existenţa unor interceptări ale sale şi ale lui George Maior pe siguranţa naţională.

„A spus că da (au fost ascultaţi de SRI – n.r.), pentru că persoane împotriva cărora se obţinuse astfel de mandate de securitate naţională, desigur, la solicitarea Serviciului şi ştiau despre ele, dacă erau sunate de acele persoane considerau că nu ar trebui să nu răspundă pentru că atunci ar fi aprins un beculeţ”, a spus Claudiu Manda, citat de News.ro.

Manda a mai spus şi faptul că Florian Coldea a confirmat că Victor Ponta a spus că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, îl va schimba din fucţia de prim-adjunct.

„Cu privire la întrebarea dacă domnul Ponta a afirmat vreodată că, dacă câştigă alegerile (prezidenţiale – n.r.) îl schimbă (pe Coldea din funcţia de prim-adjunct al directorului SRI – n.r.), răspunsul domnului Coldea a fost că da, întrebarea a continuat dacă a fost de mai multe ori, răspunsul a fost că da, însă domnia sa a privit lucrul acesta ca o glumă şi nu l-a luat în serios”, potrivit lui Manda.


loading...