Claudiu Niculescu, scandal după ce a fost demis de la Dinamo: „Nu sunt un terchea-berchea!”

Claudiu Niculescu (42 de ani) nu poate digera așa de ușor demiterea sa de la Dinamo! De când a fost sunat de către Alexandru David, președintele clubului, în miezul nopții de vineri spre sâmbătă, mai exact la ora 02:00, tehnicianul nu-și mai găsește liniștea.

13 oct. 2018, 11:04
Claudiu Niculescu, scandal după ce a fost demis de la Dinamo: „Nu sunt un terchea-berchea!”

Claudiu Niculescu vrea explicații și spune că nu este un terchea-berchea ce poate fi tras la răspundere după doar 20 de zile de mandat pe banca „câinilor”.

„Este strigător la cer ce s-a întâmplat! Nu mă așteptam! Azi noapte, am fost sunat, nu mi s-a motivat decizia. Azi mă voi întâlni cu conducerea, dar nu mai rămân orice ar fi! Mi-au propus să fiu director general, însă am refuzat!

Nu sunt un terchea-berchea, am făcut doar 13 antrenamente la Dinamo. Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva la Dinamo”, a replicat, vizibil iritat, Claudiu Niculescu, înainte de a pleca de la stadionul din Ștefănești pentru a se întâlni cu șefii de la „Rin”.

Despre demiterea lui Claudiu Niculescu a vorbit și Constantin Schumacher. Fostul antrenor al Rapidului i-a atacat și el pe șefii „câinilor”.

„Mi se pare penibil. Trebuia ca înainte să semneze cu Claudiu să se gândească la lucrurile astea. Cum, după 20 de zile ţi-ai dat tu, preşedintele lui Dinamo, psiholog fiind, că după un cadru cu Botoşani spui că antrenorul respectiv nu poate duce echipa asta mai departe, văzând că este letargic, mi se pare penibil.

Nu neg performanţele lui Mircea Rednic şi nu o să neg niciodată pentru că a câştigat campionate. Dacă aduci un antrenor, lasă-l să-şi facă meseria. După 20 de zile este greu să îţi dai seama că un antrenor nu poate să facă faţă la o echipă”, a spus Constantin Schumacher la Digi Sport Matinal.

Conform unor dezvăluiri făcute în emisiunea ”Digi Sport Matinal”, unul dintre motivele demiterii lui Claudiu Niculescu este că, după meciul de la Botoşani, într-un cadru surprins de camerele tv,  acesta nu a lăsat impresia că poate redresa echipa.