Claudiu Târziu: „Protestul a fost un succes! 1 – 0 pentru români. Am reușit să blocăm certificatul COVID”

Co-președinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu, au precizat că prin protestul organizat, marți, la Parlament au reuşit blocarea certificatului COVID „ 1-0 pentru români. Certificatul verde, blocat”.

21 dec. 2021, 17:46
Claudiu Târziu: „Protestul a fost un succes! 1 – 0 pentru români. Am reușit să blocăm certificatul COVID”

Claudiu Târziu: „Protestul a fost un succes! 1 – 0 pentru români, Am reușit să blocăm certificatul COVID”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) mulțumește participanților la protestul de astăzi din fața Parlamentului și își exprimă speranța că politicienii au înțeles semnalul puternic transmis de societatea civilă în legătură cu introducerea certificatului verde la locul de muncă.

„Protestul a fost un succes, pentru că, cel puțin pentru moment, am reușit să blocăm adoptarea proiectului de lege în Parlament. Românii nu vor, în majoritatea lor, introducerea certificatului verde la locul de muncă, iar astăzi s-a văzut clar acest lucru. Mai mult, parlamentarii de la PSD, PNL, USR și UDMR nu au avut curajul să iasă în fața oamenilor și să le vorbească, ceea ce arată o ruptură evidentă între clasa politică și poporul român. Cei care ocupă astăzi fotoliile Parlamentului nu mai reprezintă pe nimeni”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Citește și George Simion, întâlnire cu Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu: „Poiectul certificatului verde nu va fi adoptat prin asumarea răspunderii”

„Este o victorie a Alianței pentru Unirea Românilor, o victorie a românilor. Felicit manifestanții și forțele de ordine pentru un nou protest lipsit de incidente și țin să precizez că niciun protest AUR din trecut nu s-a soldat cu violențe. Întotdeauna, când au fost observați agitatori, oamenii noștri s-au delimitat ferm de ei. Este ceea ce am făcut și astăzi”, a subliniat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Totodată, Alianța pentru Unirea Românilor face un apel către români, să rămână vigilenți zilele acestea, în contextul în care coaliția PSD-PNL-UDMR a anunțat că ia în considerare adoptarea certificatului Covid prin asumarea răspunderii de către Guvern.

Citește și Protestul anti-certificat în Piaţa Victoriei. Manifestanţii au plecat în marş spre Piaţa Universităţii