CLAUZA-BOMBĂ care-l ţine pe Costel Gâlcă la STEAUA

Costel Gâlcă are mari probleme după ultimele rezultate ale Stelei. În plus, antrenorul a pierdut şi vestiarul, astfel că se vorbeşte tot mai insistent despre o posibilă demitere a sa.

17 mart. 2015, 07:36
CLAUZA-BOMBĂ care-l ţine pe Costel Gâlcă la STEAUA

Steaua are un bilanţ catastrogat în primele patru etape din retur: a pierdut cu Rapid şi Pandurii, iar contra lui CSU Craiova a obţinut un punct, deşi a evoluat aproape o repriză în superioritate numerică. Singura victorie a obţinut-o cu CFR Cluj, însă după o partidă slabă, dominată de oaspeţi. În aceste condiţii, situaţia lui Costel Gâlcă este mai mult decât incertă. Antrenorul are, însă, un as în mânecă.

Citeşte şi: Gigi Becali, un nou proces PIERDUT cu Armata. MOTIVUL este ULUITOR

„În clipa de faţă, Costel nu poate fi dat afară! Dacă este pe primul loc în campionat, Gigi îl poate demite doar dacă îi plăteşte o sumă de bani, pe lângă salariul până la finalul sezonului. Iar patronul nu este dispus să facă acest efort financiar. Avansul îl menţine în funcţie de Gâlcă, însă situaţia s-ar schimba dacă Steaua ar pierde primul loc. Ceea ce este greu de crezut. Totuşi, dacă Steaua va continua seria negativă, Gigi nu va sta cu mîinile în sân şi nu va risca să piardă primul loc. De altfel, l-a şi avertizat pe Gâlcă pe tema asta că nu se va crampona la infinit de clauza din contract”, au precizat sursele Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali, surpriză URIAŞĂ pentru mama lui din spatele gratiilor

Dacă ar fi demis acum, Gâlcă ar urma să încaseze salariul până la finalul sezonului, plus despăgubiri pe care patronul nu este dispus să le suporte. Gâlcă trage cu dinţii să rămână în Ghencea până la finalul sezonului, când de altfel îi expiră şi contractul, pentru că doreşte să-şi îmbogăşească CV-ul cu titlul de campion, sperând astfel să prindă un contract în Spania, acolo unde are şi o casă.