Clejanii, noi declaraţii despre Fulgy. Ce a răspuns Ioniţă când Răzvan Simion l-a întrebat direct: „Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”

Clejanii au făcut noi declaraţii despre Fulgy, după ce a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Cei doi artişti au fost prezenţi în emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, unde şi-au promovat noua piesă, în colaborare cu Connect-R.

08 iun. 2021, 13:58
Clejanii, noi declaraţii despre Fulgy. Ce a răspuns Ioniţă când Răzvan Simion l-a întrebat direct: „Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”
Clejanii au făcut noi declaraţii despre Fulgy

Clejanii, noi declaraţii despre Fulgy. Viorica a mărturisit că trece printr-o perioadă foarte grea, însă, orice s-ar întâmpla, o să fie alături de fiul ei. „Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui, o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi‘, a spus Viorica.

Ioniță de la Clejani susţine în continuare că băiatul lui nu are probleme cu drogurile, este doar un mod de promovare, pe care el l-a ales, după modelul artiştilor internaţionali.

Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B.

S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending. Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el‘, a spus Ioniță la Antena 1.

Citeşte şi: Mara Bănică, despre Fulgy: „Îl ştiu de mic. M-am întâlnit cu el acum 3 ani şi nu era bine, am rămas şocată”

Clejanii, noi declaraţii despre Fulgy

În timpul emisiunii, Răzvan Simion l-a întrebat direct pe Ioniță de la Clejani: „Ca tată, nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?

Artistul a recunoscut că nu este de acord cu ceea ce face şi o să facă tot posibilul să îl oprească: „Ca tată i-am spus că nu sunt de acord cu el, trebuie să se oprească. I-am zis că este prea mult, a reușit ce și-a propus, dar trebuie să se oprească. Noi avem grijă de el. (…) Îmi cer scuze dacă Fulgy a deranjat pe cineva prin modul său de promovare, nu suntem în America, mă ocup de el încât să se oprească”.

Viorica de la Clejani a intervenit și ea în discuție și a accentuat faptul că este copilul ei și că trebuie să aibă grijă de el în orice situație s-ar afla: „Dacă făcea o crimă, mergea la pușcărie. Dacă făcea ceva, se certa cu legea. (…) Eu nu gândesc în modul ‘eu te-am făcut, eu te omor. Eu mă gândesc că eu te-am făcut, eu am grijă de tine. (…) Eu nu pot să îl las pe Fulgy, să îl răstignesc pe cruce”.