Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor. Dezvăluirea făcută de Viorica de la Clejani

Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor. Viorica şi Ioniţă de la Clejani au vorbit despre situaţia în care se află fiul lor, care, în acest moment, se află internat la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, din Capitală. Artista a făcut dezvăluirea despre Fulgy.

08 iun. 2021, 09:58
Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor. Dezvăluirea făcută de Viorica de la Clejani
Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor

Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor. Viorica și Ioniță de la Clejani au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, unde și-au lansat cea mai nouă melodie, în colaborare cu Connect-R. Şi cum fiul lor ţine primele pagini ale ziarelor, aceştia nu au fost ocoliţi de câteva întrebări pe acest subiect.

Nu se vorbește despre noi. Se vorbește doar despre Fulgy și punct. (…) Toți se întrec pe vizualizări și followers. (…) E decizia lui dacă el nu mai vrea să cânte„, a spus Viorica de la Clejani.

Citeşte şi: Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy, după ce a jignit-o pe Antonia: „Trebuie să te internezi repede de tot”

Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor

Chiar dacă artista a fost mai rezervată în declarații, soțul ei a vorbit mai mult despre acest subiect. Ioniță de la Clejani susține că Fulgy nu este internat, iar comportamentul lui ar fi din cauza vedetelor internaționale pe care le urmărește.

Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. La momentul acesta, tu Măruță ai dat răspunsul. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. El se inspiră de la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Când a făcut muzică clasică nimeni nu a întrebat de el. El are o emisiune online, iar când a văzut că face lucrurile astea… presa vorbește despre el.

Fulgy este în conflict cu Poliția de câteva zile. La momentul acesta s-a oprit și își reia activitatea. (…) Fulgy nu este internat. Locuiește singur. Acesta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. E major și nu pot să-l oblig să facă altceva. (…) Fulgy este foarte talentat și este extrem de inteligent și frumos. (…) El își dorește să devină amfitrion.

Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a îtâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu în presă, dar nici nu putem să le spunem noi ce să facă. El urmează modelul Snoop Dogg„, a declarat Ioniță în emisiunea La Măruță.