Cleopatra Stratan, anunţul anului în showbiz: „Sunt soţia lui Edward Sanda”

Cleopatra Stratan a făcut anunţul anului în showbiz, declarând că este soţia lui Edward Sanda. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început în luna februarie a anului trecut, cu puţin timp înainte de începerea pandemiei.

15 feb. 2021, 13:03
Cleopatra Stratan, anunţul anului în showbiz: „Sunt soţia lui Edward Sanda”
Cleopatra Stratan, anunţul anului în showbiz

Cleopatra Stratan

, anunţul anului în showbiz. Artiştii au avut un început de relaţie atipic, au fost nevoiţi să se „despartă” la nici două luni de când au decis să formeze un cuplu. Interpreta lui „Ghiţă” a fost blocată în Chişinău, iar Edward în Bucureşti. Deşi distanţa a fost una destul de mare, i-a separat 300 de km, sentimentele lor înfloreau de la o zi la alta, iar relaţia a devenit mai puternică.

Cleopatra Stratan, anunţul anului în showbiz

Recent, de Ziua Îndrăgostiţilor, Cleopatra a făcut un anunţ neaşteptat, a declarat că este „soţia interpretului”. Nu ştim dacă, într-adevăr, cei doi şi-au oficializat relaţia în secret sau este doar o formă de alint, deoarece au în plan acest acest lucru.

Sunt Cleopatra Stratan şi sunt soţia acestui interpret (n.r Edward Sanda). Noi am decis să fim împreună în februarie și când trebuia să ne revedem în martie s-a dat start lockdown-ului. La 300 de km distanță, el aici la București și eu la Chișinău„, a declarat artista.

„Deci în loc să începem cu dreptul, am început cu stângul. Împreună suntem familia Cleduții„, a completat Edward Sanda, la Antena 1.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda

Cleopatra Stratan a ajuns la vârsta majoratului, iar iubitul ei, Edward Sanda, i-a făcut cel mai frumos cadou. Solistul a cerut-o de soție pe artista de peste Prut, însă nu se grăbesc cu nunta, ci vor să mai aștepte doi, trei ani.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan, primele declaraţii după ce a fost cerută în căsătorie: „Tu-mi eşti cel mai frumos şi special cadou”

Cântăreţul şi-a surprins iubita, pe Cleopatra Stratan, de ziua ei. S-a pus în genunchi și a rostit cuvintele magice: „Vrei să fii soția mea?„. Emoționată, tânăra a acceptat, fiind acum mândra posesoare a unui inel de logodnă, potrivit click.ro.

Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, povestea Cleopatra Stratan în luna august a acestui an.