Cleopatra Stratan, primele declaraţii după ce a fost cerută în căsătorie: „Tu-mi eşti cel mai frumos şi special cadou”

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani în urmă cu câteva zile și a primit cel mai frumos cadou. A fost cerută de soție de iubitul ei, artistul Edward Sanda, cu care e într-o relație de câteva luni.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 05:03

Cei doi au dezvăluit că nu se grăbesc cu nunta momentan, ci vor mai aștepta doi-trei ani.

Cântăreţul şi-a surprins iubita, pe Cleopatra Stratan, de ziua ei. S-a pus în genunchi și a rostit cuvintele magice: „Vrei să fii soția mea?”. Emoționată, tânăra a acceptat, fiind acum mândra posesoare a unui inel de logodnă.

La doar câteva zile după fericitul eveniment, artista a reacționat în online și și-a exprimat în fața tuturor sentimentele care o încearcă în această perioadă.

„Tu-mi ești cel mai frumos și special cadou! Te iubesc ENORM și îți mulțumesc că exiști și că ești alături de mine mereu, oferindu-mi atât de multă iubire și fericire!”, a scris Cleopatra pe contul ei de Instagram, mesajul fiind dedicat, bineînțeles, logodnicului său.

În urmă cu puțin timp, Cleopatra Stratan mărturisea că, deși e foarte tânără, trăirile ei sunt foarte puternice și că își vede întreaga viață alături de iubitul ei.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a declarat Cleopatra Stratan, acum ceva timp.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda, chiar de ziua ei. Artista a împlinit 18 ani