Cleopatra Stratan l-a surprins pe Cătălin Măruță, după ce prezentatorul TV a întrebat-o de ce a venit singură. Ce a mărturisit artista despre Edward Sanda: ”În ultima perioadă…”

Cleopatra Stratan a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre noile proiecte pe plan muzical, dar și despre viața ei din prezent.Totuși, Măruță i-a atras atenția cu privire la un subiect pe care artista a preferat să îl ocolească.
Filip Stan
26 ian. 2024, 15:09
Cleopatra Stratan l-a surprins pe Cătălin Măruță, după ce prezentatorul TV a întrebat-o de ce a venit singură. Ce a mărturisit artista despre Edward Sanda: ”În ultima perioadă...”

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute tinere din România. Toată lumea știe că este în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, iar de atunci, fiica lui Pavel Stratan și-a construit o adevărată carieră în industria muzicală.

Citește și Edward Sanda a făcut-o lată, din nou! Cleopatra Stratan, scoasă din sărite de către soț: ”Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat!”

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute tinere din România și, în prezent, Cleopatra se bucură de succes și este îndrăgită de foarte mulți români.

Cei care o urmăresc știu că în anul 2021, Cleopatra și Edward Sanda și-au unit destinele și au decis să facă acest pas, mai ales pentru că între ei există o iubire mare.

Cei doi postează foarte des poze pe rețelele sociale și este evident faptul că sunt de nedespărțit.

Mai mult decât atât, cuplul a participat și la ultimul sezon din America Express, acolo unde au dat tot ce au avut ei mai buni, însă mulți telespectatori au rămas cu un gust amar după difuzarea episoadelor.

Mai exact, Edward Sanda a fost acuzat în repetate rânduri de internauți că nu este în stare să aibă grijă de soția lui, și că, pe lângă asta, o trimite pe ea să facă cele mai dificile probe.

Chiar și așa, cei doi nu au ascultat de gurile rele care le-au sugerat chiar să se despartă, iar Cleopatra a continuat să se afișeze cu soțul său și să aibă viața pe care o avea și înainte.

Totuși, dacă până acum toată lumea s-a obișnuit să îi vadă împreună, de data aceasta, cântăreața l-a luat prin surprindere chiar și pe Măruță.

Invitată în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, vedeta a fost întrebată care este adevăratul motiv pentru care Edward Sanda nu a însoțit-o, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

”Se gândește la mine non-stop”

După spusele tinerei artiste, se pare că între cei doi nu se întâmplă nimic, singura explicație fiind aceea că partenerul său de viață a avut o altă treabă.

Artistul nu ar fi putut ajunge nici măcar în spatele camerelor de filmat, ceea ce este o premieră în cazul lor, a ținut să evidențieze Cătălin Măruță.

Citește și Prin ce momente dificile au trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda în America Express. Nu s-au mai întors aceeași oameni din Columbia: „Am încercat să ne echilibrăm”

Cu toate astea, Cleopatra Stratan a vrut să precizeze faptul că Edward Sanda îi este alături indiferent de situație și că se gândește întotdeauna la ea.

„Ce se întâmplă de ești singură? De obicei, în ultima perioadă, erai cu jumătatea ta pa canapea!”, i-a spus Măruță artistei.

„Astăzi am venit să vă cânt noua mea piesă și ar fi venit și jumătatea mea doar că are treabă!”, a răspuns Cleopatra.

„Și nu e nici în spatele camerelor de filmat?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Cleopatra Stratan, iar tânăra i-a răspuns: „Nu, astăzi nu!”.

Măruță a ținut să menționeze că e o premieră cu siguranță, iar cântăreața a vrut să transmită ceva foarte important.

„Dar se gândește la mine non-stop!”, a spus Cleopatra Stratan.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!