Cleopatra Stratan, imagini provocatoare în costum de baie. Fanii, şocaţi: „Încet-încet te strici şi tu” FOTO

Cleopatra Stratan a devenit celebră încă din copilărie, cu piesa "Ghiță". După ce a dat lovitura, a luat o pauză muzicală, iar recent s-a relansat și a început să cucerească din nou publicul cu piesele ei. Acum, Cleopatra Stratan are 17 ani și a devenit o adolescentă sexy.

04 feb. 2020, 15:07
Cleopatra Stratan, imagini provocatoare în costum de baie. Fanii, şocaţi: „Încet-încet te strici şi tu” FOTO

Cleopatra Stratan a trecut între timp la un look mult mai sexy. Vedeta nu se sfiește să arate tuturor cât de frumos a crescut. Acum patru luni a filmat un nou clip pentru piesa „Angela” și a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Poza este ușor provocatoare și sparge puțin tiparul de fată cuminte pe care l-a afișat până acum.

„De dragul iubirii, sub dușul fericirii!”, a scris, lângă poză, Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan a împlinit 17 ani şi are un iubit celebru. Nu se mai fereşte! FOTO

Postarea a fost apreciată de majoritatea fanilor, dar au existat câțiva cârcotași care nu au apreciat schimbarea cântăreței.

„Încet-încet te strici și tu ca restul vedetelor”, a fost unul dintre comentariile dure la adrtesa Cleopatrei Stratan.

Cleopatra Stratan a scos mai multe piese noi în care apare în ipostaze diferite și care au cucerit topurile radio. Piesa „Te las cu inima” a fost un real succes și a reușit să adune pe YouTube mai mult de 49 de milioane de vizualizări, cu câteva milioane mai mult decât „Ghiță”, care are 37 de milioane de vizualizări.