Cleopatra Stratan și Giulia Anghelescu participă la America Express 2024. Lista completă cu echipele noului sezon

Cleopatra Stratan și Giulia Anghelescu participă la America Express 2024. Nu, împreună, ci separat. Fiecare intră în competiţie alături de soţ, Edward Sanda, respectiv Vlad Huidu. Cele două echipe se vor alătura altor șapte, care vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

18 mai 2023, 17:33
Cleopatra Stratan și Giulia Anghelescu participă la America Express 2024. Lista completă cu echipele noului sezon
Cleopatra Stratan și Giulia Anghelescu participă la America Express 2024

Cleopatra Stratan și Giulia Anghelescu participă la America Express 2024. Cleopatra (20 ani) și Edward (25 ani) s-au căsătorit pe 14 august 2021, pe când artista avea doar 18 ani. S-a mutat la București pentru a fi alături de soțul ei, iar acum cei doi sunt pregătiți să își testeze relația și în una dintre cele mai dure curse, cea din America Express, potrivit Unica.ro.

Cleopatra Stratan și Giulia Anghelescu participă la America Express 2024

Cel de-al doilea cuplu, format din Giulia Anghelescu (38 ani) și Vlad Huidu sunt căsătoriți de aproape 11 ani, dar sunt împreună de 15 ani. Se cunosc atât de bine încât știu că se pot baza unul pe celălalt atunci când vor fi puși în cele mai inedite situații, în timpul competiției din America de Sud.

Tv Mania a anunțat, zilele trecute, că în marea aventură America Express 2024 vor mai pleca Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru, cunoscut sub numele de Mike, precum și Alexia Eram și fratele ei mai mic, Aris Melkior Eram.

De asemenea, printre concurenții noului sezon America Express se află Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu. Unica.ro a aflat că în America Express vor mai merge Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, și jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Citeşte şi: Ce au făcut Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu marele premiu de la America Express. Au câştigat 30.000 de euro!Ce au făcut Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu marele premiu de la America Express. Au câştigat 30.000 de euro!

Citeşte şi: Ce au făcut Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu marele premiu de la America Express. Au câştigat 30.000 de euro!

Lista completă cu echipele noului sezon

Cele nouă echipe care vor participa la America Express 2024 sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui,
  • Cătălin Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov.
  • Cleopatra Stratan şi soţul ei, Edward Sanda
  • Giulia Aghelescu şi soţul ei, Vlad Huidu.