E oficial! Romică Țociu a semnat cu Antena 1 pentru America Express. Află cine e femeia cu 40 de ani mai tânără cu care va face echipă

Pregătirile sunt în toi pentru noul sezon America Express, iar fanii emisiunii sunt curioși să afle care sunt echipele care vor concura în America Latină pentru marele premiu. Romică Țociu este ultima celebritate despre care s-a aflat că ar fi semnat cu Antena 1.

17 mai 2023, 09:18
E oficial! Romică Țociu a semnat cu Antena 1 pentru America Express. Află cine e femeia cu 40 de ani mai tânără cu care va face echipă
E oficial! Romică Țociu a semnat cu Antena 1 pentru America Express. Află cine e femeia cu 40 de ani mai tânără cu care va face echipă

Antena 1 începe pregătirile pentru cea de-a doua ediție a reality show-ului America Express. Decizia de a produce și un al doilea sezon a fost luată, dat fiind că primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș. Încă un nume mare a apărut pe lista de viitori participanți la competiție! Este vorba despre nimeni altul, decât Romică Țociu.

Citește și: Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express. Care sunt celelalte două echipe dezvăluite

Actorul nu va merge însoțit de vreun coleg de breaslă, ci va fi alături, în cea mai mare aventură a vieții sale, alături de o femeie cu 40 de ani mai tânără. Urmând modelul Adrianei Trandafir, care a participat în show-ul de la Antena 1 alături de fiica sa, Maria Speranța, Romică Țociu va concura în America Express 2024 împreună cu Daria, fiica sa.

Daria nu este străină de lumina reflectoarelor, deoarece a mai apărut în alte emisiuni TV înainte de America Express. Cu toate acestea, niciuna dintre emisiunile în care a participat fiica lui Romică Țociu nu se poate compara cu acest format de emisiune, în care limitele sunt împinse la maximum, iar vedetele sunt filmate aproape non-stop.

La filmări, concurenții vor avea parte de câteva luni intense petrecute în America Latină, iar zonele pe care le vor explora nu vor fi mai sigure decât cele din sezonul de anul acesta. Chiar și așa, Romică Țociu nu a stat nicio secundă pe gânduri și a acceptat această provocare uriașă.

Cum se pregătește Antena 1 pentru următorul sezon America Express

„Următorul sezon va fi tot America Express. Sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina. S-ar putea să se mai schimbe, dar cam astea ar fi. Nu se va filma niciodată în Africa, pentru că ne-ar fi imposibil să acoperim orele de filmare. Sunt multe locuri în care nu există şosele, se pune problema cum ajungi dintr-o parte în alta. ar fi prea complicat”, a dezvăluit producătorul Mona Segall, în podcastul lui Mihai Morar, pe Youtube.

În cadrul aceluiași podcast, producătoarea show-ului de la Antena 1 a povestit că posibilitatea ca cineva să divulge câștigătorul este aproape inexistentă, din cauza tipului de contract pe toți concurenții trebuie să îl semneze. Nici măcar mama Monei Segall nu știe cine va câștiga, până când momentul nu apare la televizor. Cu toate acestea, amintim faptul că un site din România a spus de la bun început faptul că Nelu Cortea și Cătălin Bordea vor lua marele premiu și așa a fost.

Citește și: Surpriză uriaşă pe lista concurenţilor de la America Express. Ce pereche din tabăra Pro TV va participa în show-ul de la Antena 1