Cleopatra Stratan, speriată de războiul din Ucraina: „Familia mea e bine, Republica Moldova este în siguranță”

Cleopatra Stratan este speriată de războiul din Ucraina. Întreaga familie a cântăreţei se află în Republica Moldova, care se află foarte aproape de măcelul care are loc de o săptămână. Cleopatra și Edward au vorbit despre realitatea crudă din Ucraina ultimelor zile.

03 mart. 2022, 11:17
Cleopatra Stratan, speriată de războiul din Ucraina: „Familia mea e bine, Republica Moldova este în siguranță”
Cleopatra Stratan, speriată de războiul din Ucraina

Cleopatra Stratan, speriată de războiul din Ucraina. Artista şi soţul ei au vorbit despre rudele lor aflate în Republica Moldova și despre modul în care au ales să contribuie la susținerea refugiaților din Ucraina.

Cei doi au cântat cu o lună în urmă în Ucraina, în localitatea Slatina, și încă de atunci se vorbea despre posibilitatea unui atac.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunţ neaşteptat la 6 luni de la nuntă. Este bomba anului în showbiz!

Cleopatra Stratan, speriată de războiul din Ucraina

Familia mea e bine, din câte știm cu toții, Republica Moldova este în siguranță, sperăm să nu se ajungă la cazuri de Doamne ferește! Citesc știrile, sunt la curent cu tot ce se întâmplă, la fel și noi și cred că toată lumea vrea să știe și să vadă ce urmează să se întâmple în așa fel încât să se pregătească, în cel mai rău caz.

Le-am zis că în cel mai rău caz au unde să vină, noi suntem aici, suntem ok. Sperăm din suflet ca nici măcar la asta să nu se ajungă şi să se termine cât de curând. Ceea ce mă bucură pe de altă parte sunt oamenii care ajută și asta cred că putem face și noi.

Chiar după emisiune o să mergem și noi să donăm ceva din sufletul nostru, alimente, haine. Îndemnăm pe toată lumea să facă asta, cu orice are. Umanitatea nu are limite, nu are granițe. Dar și dar se face Rai”, a declarat Cleopatra Stratan în emisiunea „La Măruţă”.