Cleopatra Stratan, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se întreține artista la 19 ani: „Nu prea mănânc”

Cleopatra Stratan are, la cei 19 ani ai săi, o siluetă de invidiat. Fanele o admiră cu fiecare ocazie atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru felul în care arată.

25 nov. 2021, 23:43
Cleopatra Stratan, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se întreține artista la 19 ani: „Nu prea mănânc”

Recent, mulți urmăritori au întrebat-o cum reușește să se mențină în formă, iar Cleopatra Stratan le-a răspuns cât de sincer a putut.

Artista a mărturisit că nu face nimic special, nici măcar sport. Secretul ei este că mănâncă foarte puțin.

„Păi eu nu prea mănânc, mănânc putin, nu ca aș avea eu vreun moft, ci pentru că atât pot. Nici sport nu fac, nu că nu aș putea, că pot să îmi iau toate echipamentele, voință și dorinta nu am.”, a explicat Cleopatra Stratan pe Instagram.

Totuși, pentru Edward Sanda, proaspătul ei soț, Cleopatra își petrece destul timp în bucătărie. De când s-au căsătorit și s-au mutat singuri, cei doi tineri au început să gătească împreună și chiar se distrează de minune făcând această activitate.

„Păi nu gătim noi împreună? Ia vedeți ce plating a făcut aici nevastă-mea. Pipet de pui la grătar, cu orez, cu parmezan și punctele astea sunt un fel de toping. Ia vedeți că urmează farfuria a doua.”, a spus Edward Sanda pe Instagram.

Cleopatra Stratan a abandonat studiile: „Facultatea este o pierdere de timp”

Cleopatra Stratan a declarat, în timpul unei sesiuni de întrebări cu fanii pe Instagram, că nu vrea să facă facultate, deoarece preferă să se concentreze pe muzică.

După ce a luat Bac-ul, Cleopatra Stratan a pus relația de iubire pe primul plan și s-a căsătorit cu Edward Sanda, bărbatul cu care era într-o relație de destulă vreme. De partea cealaltă, nici cântărețul nu a avut priorități în privința studiilor superioare în ultima vreme.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzica. Probabil in viitor o sa ne facem și studii superioare. Dacă o sa aleg sa fac o facultate o sa aleg ceva care ar merge mana în mana cu muzica. Nu mă văd sa ma las de muzica, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

Citește și Câți bani primește Cleopatra Stratan pentru un concert