Cleopatra Stratan, declarații emoționante despre plecarea din casa părinților. Nunta cu Edward Sanda se apropie!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntaa programată în această vară. Artista este nerăbdătoare să se mute la București, alături de viitorul ei soț, dar sufletul îi este îndoit de durere pentru că trebuie să-și lase părinții la Chișinău.

18 mai 2021, 09:23
Cleopatra Stratan, declarații emoționante despre plecarea din casa părinților. Nunta cu Edward Sanda se apropie!

Cleopatra Stratan, declarații emoționante despre plecarea din casa părinților. Deși sunt foarte tineri, Cleopatra și Edward Sanda sunt convinși că evenimentul va fi unul frumos, exact ca viața lor împreună.

Cleopatra Stratan, declarații emoționante despre plecarea din casa părinților

Artista va trebui să se mute la București și să lase familia și casa în care a copilărit în Chișinău. Nu e deloc ușor să facă acest lucru, mai ales că are o relație foarte strânsă cu părinții ei, în special cu Pavel Stratan. „Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Impact. „Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți”, a mai adăugat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan, primele declaraţii după ce a fost cerută în căsătorie: „Tu-mi eşti cel mai frumos şi special cadou”

Edward Sanda este la fel de îndrăgostit precum este Cleopatra Stratan și abia așteaptă marele eveniment. Cei doi urmează să-și unească destinele și chiar dacă nu spun când va avea loc ceremonia, au lăsat totuși să iasă la iveală un alt detaliu important. Destinația aleasă pentru luna de miere: „Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”.