Clinceni – Viitorul 2-3. Hagi cere bani de la LPF după înjumătăţirea punctelor

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a II-a a play-out-ului Ligii I.

07 mart. 2020, 14:55
Clinceni – Viitorul 2-3. Hagi cere bani de la LPF după înjumătăţirea punctelor

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după meciul cu Academica Clinceni, scor 3-2, că sistemul Ligii I nu este logic, el plângându-se de înjumătăţirea punctelor.

Gică Hagi vrea să treacă la nivelul următor, intrarea în Champions League: „Ştiţi cât de ambiţios sunt” 

„Am pierdut 20 de puncte, şase luni a trebuit să plătesc toate bonusurile, toate deplasările, marketing şi deodată suntem la jumătate. Să îmi dea banii înapoi, nu cred că e un campionat logic, să fie play-off şi play-out dar să nu se ia punctele. Să nu ne ia nici golaverajul. Deodată te aruncă pe undeva, pe dinafară, nu are vreo legătură cu sportul de performanţă”, a spus Hagi, potrivit digisport.ro.

„La unii au la luat 20 de puncte şi la alţii au luat 3 sau 5 sau 7. La unii s-au luat puţine, în timp ce la alţii s-au luat multe. Aşa, doar din creion. Campionatul normal în toate ţările… este un campionat normal. Depinde de populaţie, de tradiţie şi de numărul de echipe. Atât! În rest, fiecare îşi spune părerea după cum îi cade lui mai bine. Eu ştiu că în România lucrurile au mers bine când am avut 18 echipe şi un campionat normal”, a mai afirmat tehnicianul.