Gică Hagi vrea să treacă la nivelul următor, intrarea în Champions League: „Ştiţi cât de ambiţios sunt”

Hagi a reuşit deja să-şi atingă prima ţintă cu Viitorul Constanţa, câştigarea titlului, iar acum vrea ca în cinci ani să intre în grupele Champions League.

RomaniaTV.net
06 mart. 2020, 07:51
Gică Hagi vrea să treacă la nivelul următor, intrarea în Champions League: „Ştiţi cât de ambiţios sunt”

Hagi vrea să transforme FC Viitorul într-un club european, după ce primul pas, titlul de campioană, l-a bifat deja. Acum, „Regele” vrea să treacă la un alt nivel și visează la grupele Champions League.

„Acum e momentul pentru următorul pas: vreau să ajung în grupele Champions League și am ținta asta în cinci ani de-acum înainte! Dar am nevoie de parteneri pentru asta.

Când vor veni partenerii de afaceri, atunci voi reuși! Știu că în Europa n-am făcut mare lucru până acum și asta e ambiția mea. Ştiţi foarte bine cât de ambiţios sunt”, a spus Hagi, în cadrul dezbaterii cadrul „The Vast & The Curious”, conform Digisport.ro.

Ambiţia lui Gică Hagi este susţinută de miliardarul Ion Ţiriac, care crede că fostul decar al naţionalei este un exemplu de viziune în fotbal.

„Hagi e unul singur. Dacă ar fi vreo 50 de Hagi mititei în ţara asta îţi promit eu că ne-am uita la fotbal cu alţi ochi decât ăia cu care ne uităm azi. Gică Hagi a fost unicat şi cel mai bun exemplu din lumea asta. În 10 ani de la zero la infinit, a ajuns campion naţional”, a afirmat Ţiriac.

Citeşte şi: EURO2020 în pericol să fie amânat. „Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci”