Clipe de coșmar pentru Marilu Dobrescu: „A fost găsit mort în casă. M-a făcut să mă gândesc că viața se poate termina în orice moment”

Marilu Dobrescu trece prin clipe grele, după ce a fost anunțat de decesul fulger al unui apropiat al influenceriței. De asemenea, aceasta se confruntă cu o serie de probleme medicale despre care nu a vrut să dea prea multe detalii. Totuși, aceasta a dat de înțeles că ar fi vorba despre pierderea unei sarcini.

20 mart. 2023, 12:01
Clipe de coșmar pentru Marilu Dobrescu: „A fost găsit mort în casă. M-a făcut să mă gândesc că viața se poate termina în orice moment”

Marilu Dobrescu este extrem de transparentă pe rețelele de socializare, împărtășind cu fiecare ocazie unele dintre cele mai intime detalii despre viața ei. Tocmai pentru faptul că este atât de deschisă cu privire la situațiile prin care trece, a devenit una dintre cele mai îndrăgite influencerițe din România. Aceasta nu se limitează la a discuta despre momentele frumoase ale vieții, ci preferă să vorbească și despre întâmplările mai puțin fericite din vaița de zi cu zi.

Citește și: Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Care este starea ei de sănătate

Recent, Marilu povestit că bunica ei i-a dat o veste cât se poate de neplăcută care a șocat-o. Un apropiat al vedetei s-a stins din viață. Aceasta a explicat că decesul a fost cu atât mai trist, cu cât persoana era tânără și în putere.

„Azi am vorbit cu bunica la telefon și mi-a dat o veste la care nu mă așteptam și nu înțeleg, adică mi-a rămas gândul la ce mi-a spus. Am aflat că grădinarul casei familiei noastre, care era în grădina noastră de ani de zile a murit. Am rămas destul de șocată pentru că era un bărbat în vârstă de 40 și ceva de ani. Avea niște probleme cu alcoolul, nu se știe de ce a murit, efectiv a fost găsit joi mort în casă.”, a spus Marilu pe Instagram.

Marilu a explicat că această întâmplare a făcut-o să realizezecă este foarte important să prețuim fiecare secundă pe acest pământ, deoarece viața este mult prea scurtă și se poate termina în orice secunda. Aceasta și-a sfătuit urmăritorii să își trăiască viața din plin și să înceteze să mai asculte părerile celor din jur.

„M-a făcut să mă gândesc că viața se poate termina în orice moment, pentru oricine, indiferent de ce vârstă vorbim. Viața nu stă după nimeni. Subiectul legat de moarte este unul care mă termină de fiecare dată și îmi dă o anxietate îngrozitoare, dar cumva am ajuns în punctul în care îmi dau seama că o să se întâmple la un moment dat. (…) Ce e cel mai important, de fapt, este că, conștientizând cât de aproape este moartea și că se poate întâmpla oricând, trebuie să îți trăiești viața așa cum vrei.”, a mai spus influencerul.

Marilu Dobrescu se confruntă cu probleme medicale

Marilu Dobrescu traversează o perioadă destul de dificilă din viața ei. Cunoscuta influenceriță se confruntă cu o serie de probleme medicale și, cu toate că nu a spus exact despre ce e vorba, aceasta a sugerat că ar fi vorba despre o sarcină pierdută. Fanii au fost alături de ea în comentarii și au înțeles mesajul subtil pe care l-a transmis.

De mult timp, Marilu și iubitul ei se ocupă de ceea ce au numit ”Procedura Secretă”, despre care nu au spus foarte multe lucruri, însă le-au promis urmăritorilor că vor dezvălui totul la momentul potrivit. Recent, cei doi au postat o fotografie cu un mesaj care a dat de înțeles că ar fi vorba despre o sarcină pierdută. Influencerul a scris un mesaj motivațional la care a alăturat și două emoji, unul în formă de curcubeu, iar unul în formă de înger. Acest lucru i-a făcut pe fani să se gândească la „angel baby”, care se referă la o sarcină pierdută. De asemnea, curcubeul i-a dus cu gândul la ”rainbow baby”, respectiv un bebeluș care apare într-o familie care a trecut anterior prin pierderea unei sarcini.

Citește și: George Simion și soția sa au apărut cu bebelușul în brațe, la 9 luni de la nuntă. ”Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii!”