Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Care este starea ei de sănătate

Marilu Dobrescu a fost implicată într-un accident rutier, luni, 30 ianuarie. Un bărbat a intrat în spatele mașinii iubitului ei, Iustin Petrescu, chiar în momentul în care se îndreptau către o clinică, deoarece roșcata avea o programare importantă la doctor.

31 ian. 2023, 10:23
Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Care este starea ei de sănătate
Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier

Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Tânăra, desemnată cel mai bun influencer în anul 2021, a avut parte de o întâmplare nefericită. Aceasta le-a povestit fanilor din mediul virtual prin ce a trecut în traficul din București. A fost extrem de supărată pentru că a întârziat la o programare pe care o avea stabilită de multă vreme.

Citește și: Mircea Bravo, în culmea fericirii! Se întâmplă la doar câteva luni de la nunta cu Georgiana. Influencerul a făcut anunțul

Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier

Efectiv înnebunesc! Omul ăsta a intrat în noi acum cu mașina, urlu. Pur și simplu înnebunesc! Deci e printre cele mai importante programări la doctor de până acum, pentru că m-am întors din Laponia doar ca să fiu în timp pe 30 ianuarie și intră domnul ăsta în noi, care mă face să întârzii la programare. Mor de nervi! Deci îmi vine să sar pe domnul ăsta! Iustin e în mașina lui cu el și eu stau închisă în a noastră, pentru că îmi aștept Uber-ul și mă scandalizez de îi rup mașina în două dacă ies”, a povestit vedeta pe InstaStory.

De asemenea, influencerița a mai spus că acum se face amiabila. Ea a izbucnit în lacrimi, după ce a declarat că se grăbea să ajungă la acel control important. „Fac amiabilă și facem spatele mașinii pe asigurarea lui, evident, dar nu aveam vreun chef sau timp de așa ceva. Îmi e frică să mă uit la ce s-a întâmplat, nu vreau să știu. Trist e că eu trebuia să fiu astăzi și cu Iustin la doctor și acum nu mai poate să vină, pentru că s-a gândit un… să stea pe telefon și să accelereze în spatele nostru”, a mai adăugat ea.

Marilu Dobrescu a fost părăsită de iubit chiar înainte de Crăciun

Aceasta mărturisit că era într-o relație toxică și bărbatul cu care avea o relație o folosea și o manipula. „În fine, deci prințului i s-a pus pata la un moment dat, că trebuie să ia o pauză, să plece de acasă. Totul s-a petrecut cu 3-4 zile înainte de Crăciun”, a povestit vedeta.

Așa că influencerița a aflat abia ulterior că bărbatul a plecat de acasă spunându-i că vrea să ia o pauză de la această relație, dar a ajuns în brațele altei femei pe care a cunoscut o prin rețelele de dating online.

Tânăra a povestit că a trecut printre cele mai grele clipe din viața ei pentru că în loc să împodobească bradul de Crăciun cu familia a stat tristă deoarece fusese părăsită de iubit.