Iorga, una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România, adevărul despre drumul spre succes. ”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Foarte mulți internauți o cunosc pe Iorga de pe TikTok. Nu de mult, a apărut show-ul românesc numit „Buzz House”, realizat de Selly, acolo unde a participat și Iorga!

01 feb. 2024, 20:52

Iorga este foarte cunoscută în rândul adolescenţilor din țară. De câţiva ani este consideră un personaj în adevăratul sensului, mai ales pe Instagram, pentru că acolo unde a reuşit să strângă o comunitate impresionantă de urmăritori în primă fază.

Citește și Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu ‘brânza regelui’, prima reacție: „Continuă să promoveze tot ce le trece prin cale”

Treptat, Iorga a intrat și în atenția pasionaților de TikTok.

Tânăra spune că nu are fani, ci mai de grabă prieteni virtuali cu care obişnuieşte să împărtăşească diferite momente din viaţa ei.

Foarte mulți oameni o știu pe Iorga de pe TikTok, în timp ce alții au cunoscut-o mai bine în episoadele show-ului fenomen „Buzz House”, realizat de Selly.

Toți o cunosc pe Iorga ca fiind o persoană deschisă, transparentă și amuzantă.

Printre subiectele dezbătute, Iorga Ana Maria Valentina, pe numele real, a mărturisit ce sume încasează în fiecare lună din activitatea de pe internet.

Invitată în platoul Cancan, Iorga a vorbit despre drumul parcurs până la a fi atât de cunoscută.

De asemenea, vedeta din mediul online va fi prezentă în distribuția lungmetrajului „Buzz House The Movie”, din aprilie în cinematografe.

Iorga, cea mai virală influenceriță din România, a dezvăluit cât câștigă din activitatea pe social media, iar sumele despre care vorbește nu sunt deloc mici!

”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Întrebată ”Practic, cum se fac bani pe TikTok, din monetizare?”, Iorga a răspuns: „Nu cred că există așa ceva în România, nu te plătește platforma în sine, te plătesc oameni să promovezi prin intermediul platformei, sunt contracte de plasare produse sau afiliere”.

Întrebată și dacă a făcut peste 100.000 de euro din social media, Iorga a spus: ”Da. În prima secundă în care am dat de bani m-am entuziasmat, am spart mall-ul, machiaje, haine, genți.

Oricum, costă cam 200-300 de lei pe zi să trăiești, doar să respiri, să fumezi o țigară, să bei un suc, acolo ești la 300 de lei. Când am început să dau de bani mai ca lumea, m-am aruncat în dragostea mea, Louis Vuitton, și nu m-am mai întors”.

„După, mi-am luat mașini. Cu cât faci mai mulți bani, cu atât e nevoia să cheltui mai mult. M-am bucurat de ei, am vizitat câteva țări, nu mă abțin de la nimic.

Am făcut banii ăia ca să mă bucur de ei. Mi se pare că mi-aș pierde bucăți din suflet să mă gândesc la un tricou, dă-i în p### mea de bani, decât să rămân cu gândul la un tricou. Nu mă abțin de la nimic, de ce-i fac, dacă nu ca să mă bucur de ei?!”, a mai spus Iorga.

Influencerița a fost interbată și dacă și-a făcut o medie lunară

Citește și Ce avere are Antonio Pican, unul dintre cei mai apreciați influenceri din România: „Casa mea costă peste 500.000 de euro”

„Am o singură plată care știu că vine într-o zi anume, în rest nu contează. În teorie n-am nimic asigurat, dar eu știu care sunt sumele, în fiecare lună am minim X. Fac minim 10.000 € pe lună, vara, de fapt.

În afara verii, 5-6.000 €, dar vara e altă lucrare. E foarte bine, dar partea proastă e că eu nu rămân cu ei până la sfârșitul lunii. Îi mănânc, îi beau, mă distrez, mă simt bine, dar nu regret, că măcar mă plimb de ei”, a mai spus tânăra.