Clipe de coşmar pentru o familie din Baia Mare. S-a trezit cu o maşină în casă. Tot incidentul, din cauza unui tânăr fără permis!

O familie din Baia-Mare a trecut prin momente de coşmar, luni după-amiază, după ce s-a trezir cu o maşină chiar în casă.

02 aug. 2021, 18:12

Clipe de coşmar pentru o familie din Baia Mare. Oamenii au fost treziți din somn de un zgomot puternic și s-au gândit cu groază la ce e mai rău, mai ales că în cameră se aflau și două fetițe de 2 și 3 ani.

Clipe de coşmar pentru o familie din Baia Mare. S-a trezit cu o maşină în casă

Totul s-a petrecut după ce un tânăr de 19 ani, fără permis, s-a urcat la volan, a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat direct în zidul unei case. Bucăți din perete au căzut în patul copiilor. Fetițele au suferit câteva zgârieturi, însă, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul nu consumase alcool, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Potrivit presei locale, șoferul unui autoturism VW, în vârsta de 19 ani, s-a urcat la volan deși nu deținea permis de conducere. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit șoseaua și s-a izbit violent de zidul unei case. În urma impactului violent, zidul casei s-a dărâmat peste două fetițe în vârstă de 1,6 ani respectiv 3 ani, care dormeau într-o cameră a imobilului.

Imediat părinții au sărit și le-au scos de sub dărâmături și au chemat ambulanța. Din fericire, nu au fost grav rănite.

Polițiștii l-au testat pe șofer, rezultatul etilotestului fiind zero. Aceștia au stabilit însă că tânărul nu deține permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis si distrugere.

Citeşte şi: Un polițist BEAT a provocat un accident în Baia Mare, apoi s-a ascuns. O femeie a ajuns de urgență la spital, iar agentul riscă să ajungă după gratii
„În urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani din Satulung, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În urma accidentului rutier, nu au rezultat victime. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere,” a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Citeşte şi: Tânăra strivită de maşină într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit