Clipe de coşmar pentru o vedetă de televiziune. I-a murit soţul FOTO

Vedeta de televiziune din Australia a facut anuntul trist. Aceasta este devastata si colegii sunt alaturi de ea in aceste clipe grele.

01 mart. 2019, 09:35

Sotul lui Kerri-Anne Kennerley a murit. Vestea a fost confirmata de vedeta tv din Australia, scrie ciao.ro. John Kennerley avea 78 de ani si era internat in spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. S-a stins din viata aseara, fiind internat la spitalul St Vincent’s din Darlinghurst, Sydney, Australia.

Citeşte şi Imagini apocaliptice în Australia. Pompierii, în luptă cu o tornadă de foc

Moartea lui John Kennerley vine la 3 ani de la un accident oribil. Sotul lui Kerri-Anne Kennerley a suferit o cadere periculoasa. In urma ei, barbatul a ramas complet paralizat. Vestea mortii lui John a fost facuta de sotie, pe contul ei de Instagram.

Sotul lui Kerri-Anne Kennerley a murit

„Cu o inima grea si cu regret va anunta ca sotul meu a murit aseara. Dupa cum prea bine stiti, John a avut o sumedenie de provocari grele in ultimii ani. Si s-a comportat destul de bine si a fost curajos in fata lor. A fost determinat sa invinga toate problemele care i-au venit in cale. A vrut sa duca o viata normala, dar…
Le multumesc tuturor celor din spital pentru ca au avut grija atat de bine de sotul meu, mai ales in ultimele zile”, a scris vedeta Channel 10 pe Instagram. Kerri-Anne Kennerley si John au fost casatoriti de mai bine de 30 de ani. Cei doi au impreuna un fiu, pe nume Simon.

John Kennerley a paralizat in 2016

In martie 2016, cuplul se afla in oras, alaturi de prieteni, la Bonville Golf Resort. Intr-o clipa de neatentie, barbatul a pasit in spate pe marginea terasei restaurantului pe care se aflau. A cazut si s-a lovit grav la cap. In urma ranilor, acesta a ramas paralizat. Se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile electric.