Clipe de coşmar trăite de trei fraţi din Piatra Neamţ. Copiii erau supuşi la abuzuri groaznice de părinţii lor!

Trei fraţi din Piatra Neamţ au trecut prin momente cumplite după ce părinţii lor i-a supus la abuzuri inimaginabile.

14 apr. 2021, 21:25
Clipe de coşmar trăite de trei fraţi din Piatra Neamţ. Copiii erau supuşi la abuzuri groaznice de părinţii lor!

Clipe de coşmar trăite de trei fraţi din Piatra Neamţ. Totul a ieşit la iveală după ce unul dintre copii a reuşit să fugă de acasă şi a pvoestit poliţiştilor drama prin care atrecut ani de-a rândul.

Clipe de coşmar trăite de trei fraţi din Piatra Neamţ. Copiii erau supuşi la abuzuri groaznice de părinţii lor!

Băiatul de 14 ani a fugit de mai multe ori de acasă până acum. Polițiștii l-au găsit de fiecare dată în același loc, la un vecin de vârsta lui. De data aceasta, agenţii i-au adresat tânărului mai multe întrebări şi aşa au ieșit la iveală informații tulburătoare.

Cercetările au arătat faptul că femeia şi bărbatul şi-au înfometat, bătut şi violat copiii, una din victime fiind o fetiță de doar opt ani. Mai mult, copilul de trei ani rezultat din relaţia de concubinaj dintre cei doi suferă de același tratament.

Citeşte şi: Ofiţerul în rezervă trântit la pământ şi încătuşat de jandarmi rupe tăcerea. „Am refuzat să fiu umilit. Violenţa jandarmilor depășește orice imaginaţie”
 

În propunerea de arestare preventivă, procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Piatra Neamţ au acuzat-o pe mamă, în vârstă de 38 de ani şi pe concubinul acesteia, în vârstă de 47 de ani, de săvârșirea mai multor infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată în perioada 2014 – 2020.

„Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu în condițiile în care victima infracțiunii de viol, adică fiul inculpatei a fugit de la domiciului, poliţia fiind implicată în acţiuni de căutare”, a declarat procurorul Mugurel Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, notează mesagerulneamt.ro

Cei trei copii în vârstă de 14, 8 şi 3 ani au fost instituționalizați în centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamţ, cei mai mari dintre ei fiind consiliați psihologic.

Citeşte şi: O nouă înregistrare-BOMBĂ cu celebrul procuror Negulescu: „Daună totală. Ori mă duc eu și mor, ori moare el. Îl BEEEP în gură” VIDEO