Clipe de coşmar trăite de un tânăr de 21 de ani. A fost împins în faţa autobuzului aflat în mers de un necunoscut – VIDEO

Scene dramatice surprinse de camerele de supraveghere. Un bărbat a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, după ce a fost aruncat în faţa unui autobuz aflat în deplasare.

04 aug. 2022, 18:16

Guilherme Ramos Camargo, 21 de ani, din Brazilia, a surpravieţuit ca prin minune incidentului dramatic. Bărbatul a fost târât şi prins sub roţile autobuzului.

Ulterior, a ajuns la spital, unde a stat internat 32 de zile, din care 27 la Terapie Intensivă. Tânărul se află acum în recuperare acasă, în Panama, din sudul Braziliei.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum victima e lovită în umăr de un tânăr de 25 de ani, în timp ce mergea pe trotuar. Guilherme strigă la el, iar agresorul se întoarce şi îl împinge pe stradă, direct în autobuzul care venea în viteză, iar apoi pleacă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Agresorul a fost acuzat de tentativă de crimă calificată. Acesta a spus că nu o cunoştea pe victimă şi că actul său nu a fost premeditat şi nici nu a observat autobuzul care se apropia.

„Cu exact 80 de zile în urmă, chiar în acest loc, eram întins pe pământ, spălând trotuarul cu sânge și, cu permisiunea lui Dumnezeu, astăzi m-am întors aici pentru a arăta tot ceea ce s-a întâmplat. Totul trece”, a scris Guilherme pe reţelele sociale, la câteva luni după incident.

Agresorul a fost arestat săptămâna aceasta, iar familia victimei aşteaptă să se facă dreptate şi să fie trimis la puşcărie.

Citeşte şi Panică uriașă în Instanbul! Un spital a fost cuprins de flăcări

Citeşte şi Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat