CLIPE DE GROAZĂ: Femeia atacată de urs povesteşte teribilul atac VIDEO

A scăpat ca prin minune din ghearele ursului care a făcut prăpăd în Dâmboviţa. Femeia atacată de urs are un picior rupt şi zgârieturi pe tot corpul. Ea a povestit în exclusivitate pentru România TV clipele de groază prin care a trecut. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă la Spitalul de chirurgie plastică şi reparatorie din Bucureşti.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 12:46
CLIPE DE GROAZĂ: Femeia atacată de urs povesteşte teribilul atac VIDEO

Aurica Popa are 57 de ani şi a fost găsită de un cioban pe malul râului Ialomiţa. După ce i s-a acordat primul ajutor la Târgovişte, a fost transferată în Bucureşti şi zace acum în Spitalul de chirurgie plastică.

Femeia vorbeşte greu pentru că urmele întâlnirii cu ursul pot fi văzute pe toată faţa, inclusiv pe maxilar. „Nu îmi este foarte bine. Ursul mi-a fracturat piciorul. A filmat domnul doctor. Am răni şi la faţă„, a spus Aurica Popa.

Femeia îşi aminteşte momentele de groază în cele mai mici detalii. „Stăteam în grădină cu vitele. A venit în viteză. Avea o viteză foarte mare. N-am avut cum să… M-am tras din faţa lui că mă omora. Am scăpat din ghearele lui. Era mare, roşcat , era cât mine de mare. M-a luat de picior întâi şi apoi a vrut să mă prindă şi m-am dat îndărăt şi am scăpat de el„, povesteşte femeia.

Femeia se poate considera însă norocoasă. Încă doi bărbaţi au fost atacaţi de urs, unul dintre ei a murit.