Clipe de GROAZĂ pe DN 7. Două autocare au fost implicate în două accidente

Două autocare au fost implicate, sâmbătă, în două accidente produse pe DN 7. Unul dintre incidente, şi cel mai grav, s-a produs în Arad, un autocar cu turişti răsturnându-se în afara carosabilului, iar cel de-al doilea la Prislop, în Argeş.

RomaniaTV.net
12 iul. 2014, 18:38
Clipe de GROAZĂ pe DN 7. Două autocare au fost implicate în două accidente

În Arad, trei persoane au fost rănite după ce un alt autocar, care avea la bord 67 de pasageri care se îndreptau spre Spania, s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Accidentul s-a produs la ieşirea din Lipova spre Deva, iar vinovat a fost, din primele informaţii, şoferul autoturismului, care s-a angajat în depăşire fără să se asigure.

În urma impactului, doi dintre pasagerii aflaţi în autocar au acuzat dureri şi au fost preluaţi de medici pentru investigaţii şi îngrijiri. Şoferul autoturismului a fost şi el rănit. Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Circulaţia pe DN 7 pe raza localităţii argeşene Prislop a fost întreruptă aproximativ două ore, tip în care s-au format coloane de maşini pe mai mulţi kilometri, în ambele sensuri de mers.

Un autocar înmatriculat în Polonia a acroşat un biciclist care circulaîn aceeaşi direcţie şi a virat brusc la stânga, fără să se asigure. Biciclistul a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.