Clipe de GROAZĂ pentru ADRIAN CRISTEA la SPITAL

Adrian Cristea urma să petreacă Paştile alături de fosta sa iubită, Denisa Nechifor, şi de Rania, fetiţa celor doi. Numai că micuţa a ajuns la spital şi i-a pus pe jar pe părinţii săi.

23 apr. 2014, 16:22
Clipe de GROAZĂ pentru ADRIAN CRISTEA la SPITAL

Denisa Nechifor urma să petreacă Paştile la Iaşi, împreună cu Adrian Cristea şi părinţii acestuia, dar planurile i-au fost date peste cap de o problemă de sănătate a fetiţei sale. Cu doar o zi înainte de Paşti, micuţa Rania a avut parte de o toxinfecţie alimentară, fapt pentru care a fost dusă de urgenţă la spital.

„Era cât pe ce să nu mai plece nicăieri. Rania nu s-a simţit deloc bine, a avut febră, iar Denisa s-a dus cu ea la spital pentru că nu ştia ce să-i mai facă. Medicii au încercat să o liniştească, totul fiind din cauza unei toxiinfecţii alimentare. Până la urmă au plecat spre Iaşi sâmbătă după-amiază şi au ajuns seara târziu, direct la Înviere. Cum starea de sănătate a micuţei s-a mai ameliorat, duminică au reuşit să ia masa în familie, şi să se relaxeze alături de cei dragi”, au povestit surse din anturajul blondei pentru Spy News.