Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetiţele sale: Salvarea a venit după o oră! Anunţul făcut de cuplu

Gabriela Cristea a trecut momente grele după ce a ajuns cu fiica cea mare, Victoria, la spital. Micuţa avea febră peste 39 de grade iar familia a aşteptat foarte mult timp până când ambulanța a ajuns.

09 iul. 2021, 19:38
Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetiţele sale: Salvarea a venit după o oră! Anunţul făcut de cuplu

Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au lovit de probleme, după ce s-au întors din minivacanța de câteva zile, petrecută la malul mării.

Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetiţele sale: Salvarea a venit după o oră! Anunţul făcut de cuplu

”Mai întâi, a avut febră, chiar înainte să plecăm la mare, cea mică, undeva la 38 de grade. Nu a intrat în apă, nici nu a vrut, iar acum este bine. Când ne-am întors acasă, a făcut febră și Victoria. Când am văzut că are în jur de 40, am chemat Salvarea, dar a venit abia peste o oră. Până atunci, am reușit noi să-i scădem temperatura, cu medicamente, comprese reci. Când Gabi a ajuns cu ea la spital, iar avea peste 39. I-au făcut analizele, din fericire e ceva viral, nu bacterial, nu i-au dat antibiotice. Are o faringo-laringită, iar cea mică o otită. Este prima oară când trecem prin așa ceva.

Îmi pare rău că nu apuc ă le filmez, așa cum mi-aș dori. Deși bolnăvioară, Victoria cînta la chitară, așa răgușită cum era”. Soțul Gabrielei Cristea este încântat de faptul că ambele fete au înclinații artistice și are planuri mai pentru ele: ”O să le dăm la pian, dar și la balet, să se dezvolte armonios. Ambele cântă, dar și joacă fotbal. Să le vezi cum dau cu piciorul în minge. Primul sport la care o să le dăm va fi însă înotul”, a declarat Tavi Clonda pentru Playtech.

”Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie”, a spus, la rându-I, Gabriela Cristea pe Insta Story, fără a menționa însă episodul cu salvarea.

Citeşte şi: Gabriela Cristea a răbufnit după ce Adelina Pestriţu a fost depistată cu Covid-19: „Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale”