Gabriela Cristea a răbufnit după ce Adelina Pestriţu a fost depistată cu Covid-19: „Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale”

Adelina Pestriţu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, făcând anunţul pe pagina sa de Instagram, marţi noaptea, în timp ce se afla în curtea spitalului pentru a se interna. Gabriela Cristea a răbufnit în această dimineaţă şi a postat un mesaj în care îndeamnă pe toată lumea să poarte mască.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 08:21
Gabriela Cristea a răbufnit după ce Adelina Pestriţu a fost depistată cu Covid-19: „Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale”
Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca sa ne arunce iar in ghiarele abisului. Intr-o zi normala trecem prin toate starile cunoscute si mai adaugam cateva noi, care ne inspaimanta doar pentru nu stiam ca suntem capabili de ele. Il invocam pe Dumnezeu de parca e un personaj de film cu super eroi, cand solutia eate de fapt la indemana noastra; POARTA MASCA. Masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. Adelina Ioana Pestritu, sanatate multa!„, este mesajul transmis de Gabriela Cristea.

Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca sa ne arunce iar in ghiarele…

Publicată de Gabriela Cristea pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Adelina Pestriţu, atacată după ce a spus că are Covid-19

Fanii au luat foc când au auzit şi o acuză pe brunetă că minte, din mai multe motive. Prietenii virtuali nu înţeleg de ce a umblat toată ziua prin oraş, intrând în contact cu alte persoane, deşi aştepta rezultatul testului, iar o altă dilemă este aceea că, deşi Adelina a spus că şi-a pierdut mirosul, în aceeaşi zi, făcea story-uri pe Instagram, în care mirosea un brăduţ parfumat din maşină.

Adelina Pestriţu, după aproape 6 săptămâni de izolare: „Este o frică de necunoscut. Vom fi schimbaţi cu totul” 

Eu nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toata ziua daca stiai ca ai facut un test de covid, ca ai intrat in contact cu o persoana pozitiva, ba mai mult, aveai deja primele simptome… Sanatate multa iti doresc!/ Şi a spus ca a ramas fara gust si miros, dar in story-urile anterioare mirosea un bradut cu vanilie/

De la Andreea Esca incoace, eu nu am mai vazut asa teatru prost, Adelina nu prea stie sa minta, eu o credeam o tipa integra… nu inteleg de ce s-a tarat in asa mocirla! Dar se pare ca intr-adevar fiecare avem un pret/ 

Adică a zis ca și-a pierdut mirosul și gustul și s-a dus sa facă testul, dar astăzi totuși s-a plimbat și a mai luat contact cu nspe mii de persoane… bă, da unii chiar ne cred prosti așa/

Ca recomanda o crema și o țoală mai pot sa inteleg, dar deja e prea… prea de tot… Se vând mai rau ca prostituatele pentru bani, au boli, au bube care dispar cu “creme minune”, pfoai de capul nostru…/ 

Pai daca erai suspecta de Covid trebuia sa stai in izolare pana la aflarea rezultatului si daca e cum spui ca ai ramas fara gust si miros, cum se face ca mirosul de vanilie si mirosul de masina noua il simti??!!! Chiar atat de prosti sa fim sa te credem??? Cât teatru mai trebuie să joci!!!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Adelina pe Instagram.