CLIPE de GROAZĂ pentru o femeie însărcinată din Gorj: A fost BĂTUTĂ şi alungată din casă de soţ VIDEO

Violenţa domestică face zilnic victime. O femeie din Târgu Jiu a trăit momente de groază, când într-o criză de nervi a soţului a fost bătută şi dată afară din casă cu tot cu bebeluşul de nici doi ani, informează România TV. Femeia este din nou însărcinată în şase luni. Autorităţile i-au sărit în ajutor, iar acum are nevoie de timp să depăşească şocul trăit.

02 iun. 2015, 13:31
CLIPE de GROAZĂ pentru o femeie însărcinată din Gorj: A fost BĂTUTĂ şi alungată din casă de soţ VIDEO

Femeia trăieşte un adevărat coşmar. Căsătorită de doar două luni cu bărbatul cu care are deja un copil, iar cel de-al doilea este pe drum, femeia s-a trezit aruncată în stradă.

A luat cuţitul, m-a alergat şi când am văzut că insistă să plec am luat căruţul şi am plecat pe jos. Am venit
şapte kilometri cu fata. Soţul cu care m-am căsătorit acum două luni de zile m-a bătut şi m-a scos afară din casă, motivul fiind banii„, a spus femeia.

Citeşte şi MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale unei tinere desfigurate de tatăl său: Mi-a dat cu pumnii şi picioarele în ochi

Scandalul a pornit, povesteşte femeia, de la alocaţia copilului, care, sosită retroactiv a cumulat 1.800 de lei. La vederea banilor, spune ea, soţul ei a provocat un adevărat scandal, deşi au o situaţie materială bună şi nu duc lipsă de nimic.

S-a văzut cu banii în mână, a zis ia zece lei şi pleacă. Cu tot cu copil. Mai sunt însărcinată şi în şase luni„, spune femeia.

Tânăra mamă, de loc din judeţul Olt, povesteşte că a cerut în alte dăţi sprijinul poliţiei, dar că nu ar fi primit protecţie. A ajuns însă în Centrul maternal din Târgu Jiu unde a fost adăpostită.

Mama este internată de urgenţă în centrul maternal, apoi se urmează paşii unei anchete. Din păcate, cazarea într-un centru maternal nu poate depăşi un an de zile, după care mama trebuie să găsească o altă soluţie pentru ea şi copii.

Citeşte şi Caz şocant în Dolj. Înfometată de iubit, o femeie a ajuns să cântărească 25 kg