Clipe de groază pentru senatorul Vlad Alexandrescu, la miting: Cum e ca un guvern să-şi gazeze propriii cetaţeni? Şi pe copii!

Publicat: Vineri, 10 August 2018 22:47 // Actualizat: Vineri, 10 August 2018 22:49 // Sursa: romaniatv.net

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a trecut prin clipe de groază în această seară la protest. El povesteşte că era prezent cu fetele la mitingul din Piaţa Victoriei şi că la un moment dat a pierdut-o din vedere pe una dintre ele. Apoi a văzut-o pe targă, în stare de inconştineţă, fiind transportată de un echipaj SMURD

"Știți cum e să te întâlnești cu propriul tău copil, transportat pe targă, în stare de inconștiență către un echipaj SMURD? Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a înaintat puțin, cu o prietenă a ei, în dreptul primelor mese de la girafă. Acolo a inhalat gazele împrăștiate de forțele de ordine. Și-a pierdut cunoștința.

Noi o pierdusem din vedere și am început să o căutăm. Credeam doar că întârzie un pic mai în față...

Deodată, am văzut paramedicii care transportau pe targă o adolescentă de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră!

Citeşte şi: MITING DIASPORA. Jandarmii au folosit tunul cu apă şi gaze lacrimogene. Proteste violente în Piaţa Victoriei


M-am alăturat lor în goană și am urcat în camion. A urmat resuscitarea, cu oxigen și monitorizare a inimii. Mulțumesc echipei de intervenție!

Cum e ca un guvern să-și gazeze proprii cetățeni? Și pe copii! Să le facă rău ca să-și asigure liniștea?

Au aruncat cu gaze lacrimogene in mijlocul mulțimii. N-a contat că erau copii, bătrâni, oameni bolnavi. Mii de persoane pașnice au fost lovite de nori de gaze, sufocându-se și lăcrimând șiroaie.

Este de departe cea mai brutală intervenție a Jandarmeriei. Și pentru ce? Pentru că strigă oamenii împotriva Guvernului? Iar nouă ne trebuie să ne ia ambulanța copiii pentru că au îndrăznit să se afle acolo?

Tot ce conteaza pentru mine acum e ca Ioana să fie în regulă. De mâine, însă, nu vom lăsa lucrurile așa", scrie senatorul USR Alexandrescu.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
diaspora miting SMURD USR Vlad Alexandrescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 aug 11:58
Răspunde | Votează email 0 email
cetatean
La mitinguri trebe interzis sub 18 anideoarece n-au inca drept de vot, nu isi dau seama cu ce se maninca democratia, traiesc in mediu virtual,...(pensionarii apti doar cu fisa medicala)
1
EUR
4.7559
RON
22 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H