Clipe de panică la bordul unui avion! A aterizat de urgență la Moscova

Un Boeing 777 al companiei Rossya a efectuat o aterizare de urgență la Moscova din cauza unui probleme la motor. Avionul trebuia să ajungă la Madrid.

26 feb. 2021, 11:26
Clipe de panică la bordul unui avion! A aterizat de urgență la Moscova

Clipe de panică la bordul unui avion! Avionul companiei rusești a trebuit să aterizeze de urgență la Moscova din cauza unei probleme de motor. Aterizarea s-a desfășurat normal, iar aeronava își va relua zborul spre Madrid în această după-amiază.

”În timpul zborului cargo 4520 Hong Kong-Madrid, a fost detectată o proastă funcţionare a captorului de control al motorului”, a informat compania înr-un comunicat, precizând că ‘echipajul a decis să efectueze o aterizare de urgenţă’ pe aeroportul Şeremetievo.

Citește și: Stefanel închide toate magazinele din România. Este primul retailer străin ajuns în țară

”Aterizarea s-a desfăşurat normal. Avionul îşi va relua zborul spre Madrid după ora 12.00 (09.00 GMT)’, a adăugat Rossyia, o filială a companiei de stat ruse Aeroflot.

Clipe de panică la bordul unui avion! Săptămâna trecută, reactorul unui Boeing 777 exploatat de compania americană United Airlines a luat foc la scurt timp după decolarea de la Denver, Colorado, şi şi-a pierdut carenajul. În timp de avionul se întorcea de urgenţă spre aeroport, o ploaie de resturi a căzut într-o zonă rezidenţială de la periferia Denverului.

Incident aerian la Cluj! Un avion a lovit un stol de păsări chiar înainte de aterizare

A fost panică la bordul unui avion care se pregătea să aterizeze la Cluj, după ce aeronava a lovit un stol de păsări. Incidentul a dus la o întârziere e aproximativ trei ore. Pasagerii unui zbor pe ruta Hurghada – Cluj-Napoca au trecut prin momente de panică, joi, înainte de aterizare.

Aeronava a lovit un stol de păsări, chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj. În ciuda problemelor întâmpinate, piloții au reușit să aterizeze ȋn condiţii de siguranţă, conform Ziua de Cluj.

Au fost făcute verificări amănunțite de către o echipă tehnică, înainte ca aeronava să își continue drumul. Ulterior, avionul urma să decoleze din nou către Hurghada. Pasagerii ce se pregăteau să se îmbarce pentru a merge în Egipt au fost nevoiți să aștepte câteva ore în aeroport.