Clipe de panică pentru Ileana Sterp și familia ei, la întoarcerea din Amsterdam! Prin ce a trecut sora lui Culiță: „Doamne, cu ce ajungem acasă?”

Ileana Sterp îi ține pe fani la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Postează mereu pe rețelele sociale și le spune urmăritorilor atât despre experiențele plăcute din viața ei, cât și despre cele mai triste.

26 ian. 2023, 12:27
Clipe de panică pentru Ileana Sterp și familia ei, la întoarcerea din Amsterdam! Prin ce a trecut sora lui Culiță: „Doamne, cu ce ajungem acasă?”

Recent, Ileana Sterp a postat un vlog pe Youtube în care le-a povestit tuturor ce s-a întâmplat când s-a întors din vacanța sa din Amsterdam. Nu a fost o experiență plăcută deloc, mai ales că e și însărcinată în șase luni.

Ileana Sterp a explicat că, pe lângă faptul că zborul a avut o întârziere de o jumătate de oră, ulterior a aflat că, în loc să aterizeze la Cluj, avionul a aterizat în Budapesta. Au urmat alte două ore petrecute în aeroport, iar în cele din urmă au plecat cu autocarul.

Citește și Ileana Sterp și soțul ei, Daniel Aloman, s-au despărțit. Motivul neașteptat al rupturii: „Este și mai scund decât mine și provine dintr-o familie de oameni ortodocși”

„A avut zborul întârziere vreo jumătate de oră, asta nu a fost deranjat deloc. Când să aterizăm la Cluj, stewardesele ne-au anunțat că nu se poate ateriza și că vom sta vreo 30 de minute în aer să vedem daca putem ateriza. Deja mă gândeam cu ce vom ajunge acasă, ce vom face. Ne așteptam cu toții să aterizăm într-un aeroport cel mai apropiat, dar probabil condițiile meteo nu erau favorabile în niciun aeroport din România.

Așa că am aterizat în Budapesta. Deja începeam să mă gândesc: Doamne, cu ce ajungem acasă? Nimeni nu ne-a informat, asta era destul de deranjant. Ne-au informat că speră că ne-am simțit bine să zburăm cu ei, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu zic că aici a fost vina pilotului, așa a fost să fie, nu e vina nimănui. De acolo ne-au anunțat că o să ajungem acasă cu autocarul, eu care mă feresc de stat foarte mult în mașină, pentru că na, femeile care sunt însărcinate știu că nu e foarte comod.

Ia uite cum am așteptat vreo două ore în aeroport, căutasem și alte variante, dar tot autocarul era cea mai rapidă variantă.

Trei autocare au venit, pentru că am fost multe persoane în aeroport. Am ajuns în Cluj la aproape 10 dimineața, rupți de oboseală. Dani a dormit pe autocar neîntors, eu n-am putut, mă luase frigul la un moment dat. N-am nimic împotriva autocarelor și nu sunt vreo figurantă. La sfârșit, și eu și Dani i-am mulțumit lui Dumnezeu că am ajuns acasă sănătoși și bine. Nimic nu mai conta”, a spus Ileana Sterp, în ultimul ei vlog de pe YouTube.

Citește și Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță Sterp: ”Nu văd rostul…”