Ileana Sterp și soțul ei, Daniel Aloman, s-au despărțit. Motivul neașteptat al rupturii: „Este și mai scund decât mine și provine dintr-o familie de oameni ortodocși”

Ileana Sterp și Daniel Aloman au decis să facă pasul celor mare în urmă cu mai bine de trei ani. Au o familie frumoasă, se înțeleg de minune și au rămas la fel de îndrăgostiți ca la început.

24 ian. 2023, 13:22
Ileana Sterp și soțul ei, Daniel Aloman, s-au despărțit. Motivul neașteptat al rupturii: „Este și mai scund decât mine și provine dintr-o familie de oameni ortodocși”

Ileana Sterp a mărturisit că s-a schimbat și a învățat foarte mute de când este împreună cu soțul ei. Daniel a făcut-o să conștientizeze o mulțime de lucruri importante și pentru asta îi e foarte recunoscătoare.

Ileana Sterp a mărturisit că abia când l-a cunoscut pe Daniel a reușit să își dea seama că nu toți bărbații sunt la fel. Sora lui Culiță Sterp a dezvăluit că soțul ei are o mulțime de calități, ceea ce a convins-o că el trebuie să fie tatăl copiilor ei.

Citește și Culiță Sterp e urmărit de ghinion! Își ia la revedere de la concertele din străinătate

„Am învățat că un bărbat poate fi mai sensibil decât mi-am putut eu imagina. Arătând lucrul ăsta, soțul meu îmi dă lecții de bunătate zilnic. E un om atât de sensibil și de bun, încât eu nu mă gândeam că există bărbați așa.

Comparația asta pot să o fac între ei. Mă uit la Dani câtă iubire îi arată Carlei, poate și tatăl meu simțea, dar nu arăta. E foarte important să arătăm ce avem în suflet, că altfel cum să știe persoana de lângă noi ”, a spus ea într-un interviu.

De ce s-au despărțit Ileana Sterp și Daniel Aloman

Chiar dacă acum au relația după care tânjesc mulți, Ileana Sterp a mărturisit că nu mereu a fost așa și că la început au avut numeroase conflicte. Cei doi au fost despărțiți o perioadă, dar în cele din urmă și-au dat seama că merită să fie împreună.

Citește și Logodnica lui Culiță Sterp, mesaj-surpriză cu prilejul onomasticii. Daniela Iliescu, emoţionată până la lacrimi de una dintre urările primite

„Înainte să îl cunosc pe soțul meu eram foarte convinsă că nu o să am niciodată o relație cu un bărbat mai scund decât mine și de altă religie. Lucrurile astea s-au întâmplat. Dani este și mai scund și provine dintr-o familie de oameni ortodocși. Într-adevăr, la începutul relației, am avut așa discuții pe tema asta. Eu înțeleg orice, îi înțeleg foarte bine crescutul într-o familie de ortodocși și cu educația respectivă. La un moment dat am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și în lunile astea mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și atunci am realizat că nu religia e cea care contează. Sunt întrebată foarte des ce religie sunt. Până în prezent am tot evitat să răspund întrebărilor, pentru că eu nu consider că fac parte dintr-o religie. Eu consider că sunt copilul lui Dumnezeu, că am o relație faină, pe care o simt zilnic, în orice secundă și cam atât”, a mai spus ea.