Clipe de panică! Un avion plin cu români a ratat aterizarea: „Credeam că murim, că ne prăbuşim”

Mai mulți români au trecut printr-o experiență înfricoșătoare atunci când avionul în care se aflau a ratat aterizarea. Panica s-a instalat imediat după ce avionul a început să se balanseze periculos la ratarea pistei.

20 sept. 2018, 06:08
Clipe de panică! Un avion plin cu români a ratat aterizarea: „Credeam că murim, că ne prăbuşim”

Momente de panică pentru mai mulți români aflați la bordul unui avion al companiei Ryanair! Aeronava trebuia să aterizeze pe aeroportul din Dublin, însă din cauza unei furtuni puternice avionul s-a învârtit trei ore și jumătatea deasupra orașului. În momentul în care piloții au vrut să forțeze aterizarea, aeronava a început să se balanseze dintr-o parte în alta.

„Credeam că murim, că ne prăbușim. Urlete, țipete, groază! Sunt salvări peste tot, suntem în stare de șoc. Bine că am scăpat”, a mărturisit o româncă aflată la bord, după ce aeronava a reușit să să aterizeze cu bine.

„Era un vânt atât de puternic, încât majoritatea avioanelor trebuiau să abandoneze aterizarea și să încerce din nou. A fost o nebunie, înfricoșător”, povesteşte un alt pasager.

„Avioanele se balansau dintr-o parte în alta. Chiar și atunci când reuşeau să atingă pista, nu știai sigur ce se va întâmpla”, a precizat unul dintre martorii.

Avionul nu a reuşit să aterizeze pe aeroportul din Dublin. Aeronava a fost redirecţionată spre aeroportul din Liverpool, unde a ajuns cu bine la sol.