Clipe grele pentru Elena Udrea, în spatele gratiilor. Gestul lui Adrian Alexandrov care o va emoționa până la lacrimi

Elena Udrea trece prin momente cumplite în fiecare zi petrecută în penitenciar, departe de fetița ei. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

01 dec. 2023, 17:16
Clipe grele pentru Elena Udrea, în spatele gratiilor. Gestul lui Adrian Alexandrov care o va emoționa până la lacrimi
Elena Udrea trece prin clipe grele, faptele din trecut ținând-o departe de fiica ei

Orice mamă suferă enorm atunci când e departe de copilul ei. Elena Udrea trece prin astfel de clipe zilnic, fiecare moment petrecut departe de fetița ei fiind o lovitură în suflet. Când va vedea gestul făcut de iubitul ei, Adrian Alexandrov, o va emoționa până la lacrimi.

Citetșe și: Elena Udrea mai face o încercare să iasă din închisoare. Solicitare de ultimă oră a avocaților fostului ministru al Turismului

Iubitul fostului ministru al Turismului a avut un mesaj emoționant de Sfântul Andrei, și a implicat-o și pe fiica lor, micuța Eva Maria. Acesta a postat pe rețelele sociale o fotografie în care arată cât de mult a mai crescut fiica lor. El își îmbrățișează strâns fiica, amândoi zâmbind cu gura până la urechi, chiar dacă e vizibil cât de mult le lipsește Elena Udrea.

Alături de fotografie, alexandrov a postat și un mesaj: „La mulți ani tuturor, de Sfântul Andrei”. Acesta a însoțit imaginea cu melodia Alexiei, Interstelar.

Versurile vorbesc de la sine: „Unii văd doar cercul lor închis, / Alții luptă pentru orice vis,/  Eu lupt doar să păstrez iubirea ta, cum am promis; / Unii luptă pentru bani în cont, / Alții luptă să nu piardă tot, / Eu lupt să te găsesc aici când mă trezesc din somn”.

Citește și: Elena Udrea primeşte cea mai grea lovitură din partea ÎCCJ. Instanţa supremă a admis recursul în casaţie al DNA în cazul finanţării campaniei electorale din 2009

Elena Udrea se află la Penitenciarul pentru femei Târgșor din iunie 2022, unde își ispășește pedeapsa în dosarul Gala Bute. Toamna aceasta, Înalta Curte a revenit asupra ultimei decizii în alt dosar și a admis calea extraordinară de atac prin care DNA a cintestat decizia de încetare a procesului penal în dosarul finanțării campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din 2009. În acest dosar, Elena Udrea și Ioana Băsescu au fost condamnate la 8 ani, respectiv 5 ani de închisoare. Decizia de închidere a dosarului, pe motiv că a intervenit prescripția, fusese luată tot de Înalta Curte de Casație și Justiție.