Clipe grele pentru familia lui Florin Salam. Betty, fiica sa, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a manelistului

Florin Salam a ajuns pe mâna medicilor, în urmă cu doar câteva zile. Fiica sa, Betty, a făcut primele declarații despre starea manelistului.

24 mai 2023, 13:43
Clipe grele pentru familia lui Florin Salam. Betty, fiica sa, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a manelistului
Betty, fiica lui Florin Salam, primele declarații despre starea de sănătate a manelistului

Florin Salam, cel mai îndrăgit manelist din România, a ajuns, din nou, pe patul de spital, la aprope un an după ce a fost infectat cu Covid-19. Starea sa era la acel moment foarte gravă, lucru care a stârnit un val de speculații.

Betty Vișănescu, fiica celebrului manelist, a vorbit despre starea actuală de sănătate a artistului. Deranjată de zvonurile care au apărut, artista vrea să lămurească situația și susține că starea tatălui ei nu este una gravă în acest moment.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty, pentru spynews.ro.

Citește și: Florin Salam, internat din nou în spital. A anulat toate evenimentele

Florin Salam, din nou pe patul de spital

Manelistul e nevoit să mai rămână o perioadă în spital pentru a se reface, după cum spune fiica sa, dorindu-și să revină în forță. Artistul a mai avut probleme de sănătate de-a lungul timpului, dar de fiecare dată a învins boala. Familia și fanii l-au susținut mereu, indiferent de situație.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru rudele mele din provincie, pentru că nu am neamuri doar la noi în București. Iar cu zvonurile care circulă în presă, la televizor, la știri, nici nu știu cum să vă spun. Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă.

Citește și: Cât a costat ţinuta lui Betty Salam, la cununia fratelui său. Cum a atras fata lui Florin Salam toate privirile

 Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea. Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunț și toți colegii și pe poată lumea, să luați în serios cât de cât problema asta cu COVID-ul, noi facem caterincă și toate alea…

Ferească Dumnezeu pe toată lumea, mai ales în meseria asta, că stăm numai între oameni. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei, la familia mea. Le spun să stea liniștiți, pentru că în 2-3 zile ajung acasă, trebuia și astăzi, dar au zis medicii să mă pun pe picioare, ca să pot să ies cum trebuie, în formă”, spunea Regele, după ce a suferit de Covid.