Cât a costat ţinuta lui Betty Salam, la cununia fratelui său. Cum a atras fata lui Florin Salam toate privirile

Aşa cum era firesc, Betty Salam a participat la cununia fratelui ei, atrâgând toate privirile celor prezenţi. Fata lui Florin Salam nu s-a uitat la bani, afişând o ţinută care a impresionat asistenţa. Costul a fost unul pe măsură.

17 mai 2023, 10:17
Cât a costat ţinuta lui Betty Salam, la cununia fratelui său. Cum a atras fata lui Florin Salam toate privirile

Betty Salam a participat la cununia fratelui ei, împreună cu Cătălin Vișănescu  și cu fiul lor. Pentru ceremonia de la Starea Civilă, Betty a ales să poarte o ținută mai sport, în culori pastelate. Ea a optat pentru o pereche de ochelari de soare produși de un celebru brand spaniol, valoarea acestora fiind de 250 de euro.

Citeşte şi  Cum a impresionat-o chef Sorin Bontea pe soţia sa. Ce i-a gătit la prima întâlnire

Pentru ţinuta de seară, Betty Salam s-a schimbat într-o rochie neagră, simplă, a unui designer român, și o pereche de mănuși negre, decorate cu cristale. Prețul a fost unul pe măsură: 620 de euro.

Copii lui Florin Salam, Betty şi Dani, au o relație foarte apropiată, astfel încât prezenţa ei la nunta fratelui vitreg a fost cât se poate de firească.

Citeşte şi Au început filmările la sezonul trei din „Clanul”. Ce se va întâmpla în serialul de la Pro TV

„A fost frumos și emoționant, ca la orice cununie. Tata este foarte fericit, a avut emoții ca și la mine. Sunt normale emoțiile. L-am văzut emoționat și pe Dani, dar este normal. Mă bucur pentru el și pentru Mihaela că au făcut acest pas.

Ei sunt o familie pentru că au un copil frumos împreună. Acum sunt și în acte familie. Tata este mândru și fericit că atât eu, cât și Dani avem familiile noastre, casele noastre. Asta îl face pe el bucuros acum”, a dcelarta Bttz Salam, pentru Fanatik.